Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 04-03-2010, 15:27 z kim w okolicach San Francisco?
W kwietniu spędzę kilka dni w okolicach San Francisco, i mam nadzieję, że znajdę wolną chwilę na nurka. Czy możecie polecić jakieś CN i miejsca nurkowe w okolicy?
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Wysłany: 04-03-2010, 17:21
Po prostu pojedz do Monterey i zapytaj jak dojechac do breakwater. Zaraz obok breakwater jest sto tysiecy sklepow nurkowych czynnych od 7 rano. Najbardziej udirowiony to Bamboo Reef. Na polnoc od SF nurkowanie zaczyna sie dopiero za san francisco i wymaga zlazenia z linami po klifie, badz prywatnej lodki. Najblizsze jezioro to zbiornik retencyjny w Folsom, ale za ciekawie to tam nie jest.
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 06-03-2010, 21:13
lobster napisał/a:
Najbardziej udirowiony to Bamboo Reef.
W necie znalazłem tylko właśnie to centrum, gdzie oferują nurki w Monterey Bay, plus jakieś dalsze wyjazdy, ale mnie interesuje bardziej "coś na szybko" w pobliżu a nie dalszy wyjazd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum