Stopień nurkowy: leń Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 156 Skąd: Łódź
Wysłany: 09-02-2010, 12:29 I Łódzki Festiwal Nurkowania Wrakowego
W imieniu Łódzkiego Klubu Płetwonurków TRYTON mam przyjemność zaprosić Was na Pierwszy Łódzki Festiwal Nurkowania Wrakowego, który odbędzie się 6 marca w sobotę w pubie Keja w Łodzi.
Do grona prelegentów zaprosiliśmy takich gości jak: Tomasz Stachura, Sebastian Popek, Łukasz Piórewicz i Aleksander Ostasz, którzy opowiedzą o nurkowaniach wrakowych, w szczególności tych bałtyckich, jak i o zagadnieniach technicznych związanych z nimi.
Chciałem wam przypomnieć, że są jeszcze dostępne bilety.
Można je nabyć w siedzibie naszego klubu www.tryton.lodz.pl, lub zarezerwować na stronie festiwalowej www.festiwalwrakowy.pl
Stopień nurkowy: leń Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 156 Skąd: Łódź
Wysłany: 05-03-2010, 09:40
Pozwalam sobie napisać ponownie
Po ostatnich rozmowach z zaproszonymi gośćmi chciałbym uspokoić wszystkich zainteresowanych festiwalem, mam potwierdzenie, że o ile nie będzie końca świata wszyscy odmeldują się na spotkaniu 8)
Mam nadzieję, że niekorzystna aura za oknem tylko zachęci was do nurkowania na sucho na naszym festiwalu i nie skłoni was do pojechania nad wodę zamiast do klubu Keja
Uchylę też rąbka tajemnicy pisząc, że wśród słuchaczy rozlosujemy nagrody .
W klubie Keja cały czas będzie działał bar, gdzie nabędziecie wszelkie napoje i przekąski a także kuchnia okrętowa gdzie za stosowną opłatą zostaniecie nakarmieni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum