Stopień nurkowy: T2
Stopień instruktorski: IT Pomógł: 6 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 521 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-04-2010, 18:24 Nowy instruktor SDI w Polsce
Witam,
Miło mi donieść, że w dniu dzisiejszym miałem przyjemność poprowadzić ostatnią część egzaminu instruktorskiego, na którym kandydatem był Piotr Ginter, czyli forumowy Kangur.
Piotr z powodzeniem ukończył kurs instruktorski (IDC) w Juniora w Marsa Alam, a mi nie pozostało nic więcej jak tylko przeprowadzić egzamin (IEC) i zaliczyć mu poszczególne elementy egzaminu tj. prowadzenie zajęć basenowych, prowadzenie wykładów, egzamin teoretyczny oraz prowadzenie zajęć na wodach otwartych i ratownictwo.
Dlatego też niech będę pierwszym, który publicznie pogratuluje Piotrowi zostania Instruktorem Nurkowania Rekreacyjnego SDI.
Przy okazji podziękowania dla Roberta, który był kursantem na zajęciach basenowych i Radka, który miał bardzo niewdzięczną rolę problematycznego kursanta na wodach otwartych.
Basen:
Wody otwarte:
Już po wszystkim:
Tradycyjna forma gratulacji:
Jeszcze raz gratulacje.
Andrzej Baciński SDI/TDI Instructor Trainer #12302
Stopień nurkowy: jest
Ilość nurkowań rocznie: 150
Stopień instruktorski: jest
Ubezpieczenie: DAN/Pro Gold
Oznaczenie stage: RGM Pomógł: 1 raz Wiek: 53 Dołączył: 04 Lut 2009 Posty: 101 Skąd: Łódź
Stopień nurkowy: CCR TMX
Ilość nurkowań rocznie: 120
Stopień instruktorski: TDI-SDI #15068
Oznaczenie stage: PKG
Wysłany: 05-04-2010, 19:53
Dziekuje bardzo za gratulacje.
Bardzo fajna przygoda i wiele wnosząca nauka ..
Szczegolne dzieki skladam dla Juniora i Bacia za cierpliwosc i otwartosc w dzieleniu sie wiedza, Radkowi i Robertowi za wspaniale odgrywanie trudnych ról pod wodą, a Kasi Michalak za przemile partnerowanie podczas kursu w Marsa.
Stopień nurkowy: IANTD Trimix
Stopień instruktorski: IANTD Normoxic Tmx
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-04-2010, 20:28
Gratulacje, Panie Instruktorze!
Sebastian
_________________ Someday we are all gonna di(v)e..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum