Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 28-06-2006, 10:22
miodzo
a niedawno gdzieś pisałam, ze nie mam siły tiwnsetu wynosić z wody, reflektujesz?
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Stopień nurkowy: IANTD IT
Wysłany: 29-06-2006, 08:14 Re: sie wybieram czasowo do trojmiasta
lobster napisał/a:
jesli ktos potrzebuje chlopca do noszenia sprzetu miedzy 1ym a 16tym lipca, chetnie sie zatrudnie. W koncu wakacje to wakacje.
Od 3 do 17 mam urlop i troche planow wrakowych. Jesli chcesz ponosic butle albo porobic cos ciekawego daj znac., bo jak raz brakuje nam ludzi do noszenia sprzetu
Wysłany: 29-06-2006, 18:06
lobster napisał/a:
Pewnie. Bardzo chetnie bede instruowal z brzegu jak go wyniesc
mam nadzieje, ze organoleptycznie
acz obserwowanie z brzegu, jak wychodze na łodke z wody, moze byc dla Ciebie dosyć trudną czynnoscią...
ale dżedaje pewnie to potrafią 8)
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Stopień nurkowy: NTMX IANTD
Oznaczenie stage: Sonny
Wysłany: 30-06-2006, 10:47
Ale WYPAS !!! !!!
LObster daj jakies namiary do Siebie jak bedzies w 3Miescie, albo odezwij sie do mnie na moj nr: 501 - 365 - 763 to ponuramy razem i na piwko sie umowimy I koniecznie znajdz czas na PIwko Bo nie odpuszcze...
Wysłany: 03-07-2006, 13:12
mam, ale nie jestem upoważniona do podawania,
ma dostęp do netu,
sadze, ze jesli nie ma ochoty sie z kimś spotkać....po prostu sie z nim nie kontakuje...
wiem z autopsji
_________________ Kasia
--
Richard M. DeVos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum