Jak pisałem nie to żebym się czepiał ale mała modyfikacja wtyczki i wszyscy będą zadowoleni.
Nie mówię że jest to prawie interfejs(nie korzystałem)ale z głębi serca mała modyfikacja wtyczki.....
Pozdrawiam
Stopień nurkowy: CACIB Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 294 Skąd: Białystok
Wysłany: 03-06-2010, 21:21
koziolek napisał/a:
Wybacz że się czepiam ale albo sprzedajesz interfejs albo prawie interfejs
Marcin se przypomniałem że ty nie masz interfejsu. Może zrobimy razem zamówienie z Niemiec bo ja też nie mam, bo mi się wziął i popsuł.
A ja chciałbym kupić STĄD
Wysłany: 03-06-2010, 21:24
wtyczke która ja mam robi się trudniej niż wkładana prostopadle. Także jeżeli ktoś chciałby koniecznie taką nie ma sprawy, a przeróbka własna jej na wkładana prostopadle trwa 30s.
Stopień nurkowy: CACIB Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 294 Skąd: Białystok
Wysłany: 03-06-2010, 21:36
baciok napisał/a:
Różnica jest taka że moja jest na USB
Wiem wiem, dlatego podałem linka do tego na RS-ie. Twój jest dużo tańszy.
Ale, jak ktoś ma przejściówkę USB - RS232 to nie musi posiadać interfejsu na USB, a wtedy robi się konkurencyjnie, ja taką przejściówkę mam w torbie laptopowej bo mi do pracy jest potrzebna.
Wybacz że się czepiam ale albo sprzedajesz interfejs albo prawie interfejs
Marcin se przypomniałem że ty nie masz interfejsu. Może zrobimy razem zamówienie z Niemiec bo ja też nie mam, bo mi się wziął i popsuł.
A ja chciałbym kupić STĄD
Ja już jestem szczęśliwym posiadaczem takowego z podł do usb
Stopień nurkowy: Tech.Cave
Ubezpieczenie: DAN/VDST Pomógł: 55 razy Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 3501 Skąd: NUE
Wysłany: 04-06-2010, 08:27
Cezzz napisał/a:
O ile pamiętam USB ma 5V a rs koło 9V.
+/-12 - ale nie w tym jest problem. RS pracuje na bazie streamu seryjnego, USB jest protokolem opartym na pakietach. Jesli komunikacja jest potrzebuje ciasnego timingu miedzy zapytaniem a odpowiedzia, bedzie sie sypala na konwerterach - o ile nie ustawi ich sie poprawnie.
_________________ [quote:e1aa1c559f="KasiaK"]ja sie nie boje siebie
boje sie tych z ktorymi mialabym plywac[/quote]
Stopień nurkowy: CCR TMX
Ilość nurkowań rocznie: 120
Stopień instruktorski: TDI-SDI #15068
Oznaczenie stage: PKG
Wysłany: 15-06-2010, 22:43
Witam, niestety do takiej gamy komputerów nurkowych nie mam dostępu tazke trudno mi powiedzieć, wydaje mi się że nie bedzie współpracował z tym modelem ale tak jak wyżej napisałem nie wiem bo nie mialem przyjemności bawić się tym modelem.
Stopień nurkowy: CCR TMX
Ilość nurkowań rocznie: 120
Stopień instruktorski: TDI-SDI #15068
Oznaczenie stage: PKG
Wysłany: 09-07-2010, 23:35
frankie napisał/a:
moge sprawdzic czy działa z HelO2 jak dostane zamówiony interfejs od kolegi baciok
mój kolega ma HelO2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum