Witam,
Czy ktoś może się orientuje czy jest jakaś IrDa na Maca? Chce sobie profile zrzucać ale nie wiem czy jest taka możliwość na Macu. Uwatec ma J-Traka na Mac ale nie wiem czy można IRda zainstalować.
Dzięki.
Ja mojego Mac'a też bardzo lubię i kiedyś nie chciałem instalować Parallelsa, ale zostałem zmuszony w pracy. Teraz jest to po prostu kolejny program który pomaga obsługiwać mój komputer nurkowy Działa naprawdę bardzo dobrze.
moze czas zmienic komputer na tkai ktory obsluguje usb ?
No coś Ty? IMHO Mac jest super....jak do tej pory, ale może kiedyś zmienię zdanie.
Jarek napisał/a:
Ja mojego Mac'a też bardzo lubię i kiedyś nie chciałem instalować Parallelsa, ale zostałem zmuszony w pracy. Teraz jest to po prostu kolejny program który pomaga obsługiwać mój komputer nurkowy Działa naprawdę bardzo dobrze.
Jak się taki program nazywa?
_________________ Friendship is like pishing your pants, everyone can see it, but only you can feel the true warmth.
Stopień nurkowy: AOWD
Wysłany: 09-06-2010, 15:21
sa urzadzenia PocketPC z obsluga hosta USB. Ale takze brak sterownikow
Ale my tu mamy przypadek podlaczenia komputera nurkowego do komputera Mac.
Jedyny problem to poprosic producenta danego "dongla" o skompilowanie sterownika dla Maca
Stopień nurkowy: GUE PSAI TMX Cave
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 11 razy Wiek: 53 Dołączył: 25 Wrz 2007 Posty: 2601 Skąd: Śląsk
Wysłany: 09-06-2010, 17:52 Re: IrDa na MacBooka
iwiki napisał/a:
Witam,
Czy ktoś może się orientuje czy jest jakaś IrDa na Maca? Chce sobie profile zrzucać ale nie wiem czy jest taka możliwość na Macu. Uwatec ma J-Traka na Mac ale nie wiem czy można IRda zainstalować.
Dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum