Stopień nurkowy: P2 Adv.Nitrox WM Pod
Oznaczenie stage: MAC
Wysłany: 24-06-2010, 18:02 atlas jezior Polski
witam
czy posiada ktoś publikacje "atlas jezior Polski" na okolice Poznania poszukuje aby kupić lub ewentualnie ktoś życzliwy podesłał mi skany jezior które mnie interesują.
Stopień nurkowy: ccr/oc tmx
Stopień instruktorski: ccr/oc ntmx
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: klon Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 530 Skąd: Poznań
Wysłany: 24-06-2010, 21:36
Wielkopolski Wojewódzki Inspektor Ochrony Środowiska, ul. Czarna Rola - swego czasu robili mapy batymetryczne jezior wielkopolskich. Spróbuj - może uda się tą pozycję u nich dostać, jak nie to daj znać, które Cię interesują, miałem gdzieś trochę map batymetrycznych różnych jezior z Wielkopolski właśnie z tego źródła. Jak nie załatwisz od nich to poszukam i jakoś Ci podrzucę.
Stopień nurkowy: ccr/oc tmx
Stopień instruktorski: ccr/oc ntmx
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: klon Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 530 Skąd: Poznań
Wysłany: 24-06-2010, 23:15
mac napisał/a:
udam sie tam
pytaj o pozycję pt.: "raport o stanie środowiska w Wielkopolsce w roku..." ja mam z 2001, 2004 i 2005 - ważne żeby nie zadowolić się jednym bo w poszczególnych latach zajmowali się innymi regionami. Najlepiej gdybyś dostał w formie elektronicznej w pdf (z innym rozszerzeniem chyba nie mają w ogóle) a to dlatego, że w formie książkowej format pozycji nie pozwalał na prezentację szczegółów - w kompie możesz powiększać i wtedy przebieg izobat widać lepiej.
Jak nie będą mieli, albo trafisz na opór to daj znać - podskoczysz z pendrive'm to się przerzuci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum