EPILOG
H nie uwzględnila reklamacji i mokry manometr poszedł do Miśka.
Kupiłem najtańszy w sieci - padło na BtS.
Ku mojemu przerażeniu przeciekł w drugim dniu nurkowym. Wysłałem do reklamacji i poważnie zastanowiłem się nad konfiguracją sprzętową.
Nim dopatrzyłem się potrzeby zmian - wrócił nowy manometr, gdyż reklamacja BtS została bezproblemowo uznana.
Potwierdza to opinię kolegów - wszystkie manometry produkowane są przez włoską TERMO INDUSTRIA, która na życzenie umieszcza dowolne logo na tarczy.
I cena tego logo decyduje o tym ile płacimy za manometr.
A to ile płacimy w żaden sposób się nie przekłada na jakość obsługi posprzedażnej.
Dodam tylko, że nowe manometry mają na szybce napis TEMPERED GLASS. Mam teraz takie trzy i jak do tej pory nie przeciekają.
Starty stratami ale cały sprzęt bedzie wymieniony i spokój na kilka lat Dość ciekawy temat z tymi manometrami. Dziwi mnie zachowanie firmy H ale cóż jak mają za dużo klientów to skutecznie to uskutecznią taką polityką. Aktualnie jestem na zakupie takowego czegoś nawet zastanawiałem się kiedyś czy w pospolitych marketach dostanę taki zegar.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum