Stopień nurkowy: Tmx, Cave and Wreck
Stopień instruktorski: IANTD IT, TMX, Cave
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 399 Skąd: Szczecin
Wysłany: 04-09-2010, 19:47 Znaleziona latarka Salvo na Delfinie
Dzisiaj znaleźliśmy na Delfinie latarke Salvo. Widać ze trochę czasu leżała na dnie. Latarka jest podpisana. Właściciela sprzętu o ksywie Tryton prosimy o kontakt.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-09-2010, 20:14
Marek - Delfin??? To jakiś akt desperacji?
...a latara może być Wnorkowa skoro trytonowy napis, ale może to tylko zbieżność jakaś?
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oj Michał... nie dość, że mylisz liczbę pojedynczą z mnogą (znalazłem...? a tak miło było...), to jeszcze wprowadzasz w błąd w kwestii lokalizacji owej latarki. Teraz będę musiała zawieźć ją do Leszka i nie odbiorę znaleźnego, yhh
Oj Michał... nie dość, że mylisz liczbę pojedynczą z mnogą (znalazłem...? a tak miło było...), to jeszcze wprowadzasz w błąd w kwestii lokalizacji owej latarki. Teraz będę musiała zawieźć ją do Leszka i nie odbiorę znaleźnego, yhh
Tak masz racje znalezlismy razem....zrzekam się znaleźnego na Ciebie Aniu
No ale dzięki temu pojawiłaś się na forum....mało jest na forum kobiet z Full Cave więc fajnie że wpadłaś.
aneczka napisał/a:
p.s.
nie zgubiłeś drogi do domu, mam nadzieję
oj tam, oj tam mam nawigacje...
_________________ Friendship is like pishing your pants, everyone can see it, but only you can feel the true warmth.
Stopień nurkowy: Tmx, Cave and Wreck
Stopień instruktorski: IANTD IT, TMX, Cave
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 399 Skąd: Szczecin
Wysłany: 09-09-2010, 08:30
Wojtek Filip napisał/a:
Marek - Delfin??? To jakiś akt desperacji?
Wojtek, aktem desperacji było nurkowanie na Wichrze . Znalazłem tam pas balastowy i kość wyglądająca na ludzką
Wracając do latarki to Krzychu coś słabo pilnuje Swoich rzeczy. Ostatnio Konrad znalazł na V315 jego błyskacze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum