Forum Dive Trek Group

Zastanów się zanim coś napiszesz - ktoś może to przeczytać...

"  Strona główna "  FAQ "  Szukaj "  Użytkownicy "  Grupy "  Statystyki "  Rejestracja "  Zaloguj "  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Literatura Pawła Poręby
Autor Wiadomość
Nekton Płeć:Mężczyzna
Paweł Poręba

PostWysłany: 06-10-2010, 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

styx napisał/a:
Paweł,

Jakbyś dołączał książkę do zrobionego kursu to bym się chyba kiedy zapisał Wink
Najlepiej się łączy pożyteczne z pożytecznym...

~S

Hm... wiesz, lepiej przeczytać przed kursem;>
Ale wiesz, dla osób które PRZECZYTAŁY tą książkę jestem gotów zrobić specjalną zniżkę na kursie...

tak czy inaczej na kurs zapraszam
Paweł Poręba
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Nekton Płeć:Mężczyzna
Paweł Poręba

PostWysłany: 07-10-2010, 08:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam!

Tomek napisał/a:
czy bedzie mozliwosczakupu tej ksiazki na Baltictech ?
.... a mze w cenie promocyjnej ? Smile

W sprawie promocji, cen itd - to proszę się zgłaszać do wydawnictwa. Generalnie o ile wiem, ceny są obniżone dla tych którzy chcą kupić dużą ilość i najlepiej za gotówkę. Wiem, że w jednym tylko klubie nurkowym się ludzie skrzyknęli i zamawiają KILKADZIESIĄT egzemplarzy. Na pewno dostaną rabat... Ja osobiście nie zajmuje się dystrybucją i mam raczej antybiznesowe podejście... co nie zmienia faktu że dostrzegam iż bezpośrednie koszty składu i wydania książki zwrócą mi się nawet przy takiej cenie, po sprzedaży kilkuset egzemplarzy, koszty działań związanych z jej pisaniem - po dalszych kilkuset, a potem zacznę zarabiać i jeśli do tego wogóle dojdzie, to będzie kwota, która dla przeciętnego nurka technicznego jest zbliżona do miesięcznego dochodu... Mam możliwość zakupu tych książek od wydawnictwa i napisania w nich ładnych dedykacji - taka forma promocji jest jak najbardziej z mojej strony możliwa... Smile

pozdrawiam
Paweł Poręba
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu