Wysłany: 17-07-2006, 19:26 Re: podręcznik PADI na kurs Open Water Diver(Go Dive) wersja
Witaj Zwierzu,
Zwierz napisał/a:
Poszukuję elektronicznej wesji książki - jak w temacie.
Jak na razie nie ma wersji elektronicznej tego podręcznika. Jest co prawda film na DVD, ale nie jest to podręcznik, a tylko jego uzupełnienie, a do przygotowania na kurs podręcznik jest wymagany standardami (i zdrowym rozsądkiem przede wszystkim ). Pozostaje więc chyba wyposażenie się w drukowaną wersję...
W Warszawie jest kilka sklepów nurkowych, które mogą zaoferować materiały szkoleniowe (warto kupując zwrócić uwagę, a by w zestawie była także tabela oraz instrukcja jej obsługi). W sieci można także znaleźć sprzedaż wysyłkową.
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 17-07-2006, 20:16
cześć,
a nie jest tak, ze dostaniesz tę ksiązkę na kursie?
p.s. a gdzie w egipcie bedziesz ten kurs robił?
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Owszem książkę dostanę, ale warto mieć egzemparz dla siebie.
Hurgada Colona u DiW na 99% - jeszcze nie potwierdziłem bo mam trochę czasu do wyjazdu. Mile widziane wszelkie uwagi i opinnie oraz przede wszystkim porady.
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 18-07-2006, 15:20
Zwierz napisał/a:
Hurgada Colona u DiW na 99% - jeszcze nie potwierdziłem bo mam trochę czasu do wyjazdu. Mile widziane wszelkie uwagi i opinnie oraz przede wszystkim porady.
przygotuj się na ciężką pracę
ale warto
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum