Stopień nurkowy: Tmx, Cave and Wreck
Stopień instruktorski: IANTD IT, TMX, Cave
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 399 Skąd: Szczecin
Wysłany: 22-12-2010, 10:00 Skradziona kamizelka grzewcza firmy Santi w Szczecinie
Witam
4 grudnia w czasie Mikołajek na Ińsku w bazie DivePoint zagineła mi kamizelka grzewcza firmy Santi. Uczciwego znalazcę proszę o telefon lub maila. Dzieki
509695493
marek@born2dive.pl
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 399 Skąd: Szczecin
Wysłany: 22-12-2010, 10:02
Witam
Niestety okazało się, że ktoś umyślnie wyciągnął mi z torby kamizelkę Santi oraz rękawice ogrzewane wraz z kablem firmy Klan. Nie można tego nazwac inaczej jak złodziejstwo. Jeśli ta osoba czyta to forum prosze o odłożenie tych rzeczy na Ińsku lub wysłanie do mnie paczka na adres Dive Point. W przeciwnym wypadku jeśli dojdzie do mnie informacja kto to zrobił podejmę wszystkie możliwe kroki aby ukarać tą osobę włącznie z publicznym opisem tej sprawy na wszystkich forach nurkowych oraz powiadomieniem Policji. Mam nadzieje, że się sprawa szybko wyjaśni. W tej chwili informuje wszystkich znajomych nurków aby obserwowali kto używa podobnego sprzętu. Rękawice oraz kamizelka były przezemnie modyfikowane więc na pewno je rozpoznam.
Rękawice miały zmodyfikowane końcówki
Wysłany: 22-12-2010, 10:07
Dla osoby która pomoże w zlokalizowaniu skradzionych rzeczy przewiduję super nagrodę.
Wysłany: 22-12-2010, 10:42
Chciałem Wszystkim podziękować za pomoc. Nie spodziewałem się tak dużego odzewu. Należy szybko zlokalizować i ujawnić złodzieja aby nikomu wiecej nie przydażyła się taka historia
Wysłany: 22-12-2010, 10:52
Nagroda która chce ufundowac jest wartości 1000 zł . Wszystkie informacje podam na priv
To + moja stówka jest 1100.Wojtek a ty może jakiś kurs zaproponujesz w nagrodę to pewno złodziej się znajdzie.Czyżby nikt nie chciał się dołożyć do nagrody -Jutro mogą wam coś zap......... droższego i będzie zonk.
_________________ "Choćbym szedł ciemną doliną, Zła się nie ulęknę, boś Ty ze mną..."
Adrian tu się nie ma co naśmiewać i głupich rad dawać wiesz ile sprzętu się zostawia na wierzchu - trzeba zwalczać pierwsze objawy nim się epidemia nie zacznie.
Ja tam myślę ze nurek nurkowi tego nie zrobił.
_________________ "Choćbym szedł ciemną doliną, Zła się nie ulęknę, boś Ty ze mną..."
Stopień nurkowy: STUDENT
Oznaczenie stage: $ Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2008 Posty: 191 Skąd: ZzZ FoTeLa :D
Wysłany: 22-12-2010, 23:15
Zauważyłem że jest coraz więcej BIEDADAJWERÓW. I tak już nie ma tak że czegoś zapomnisz tylko ktoś ci to pod........... W ten sposób mój DIGITAL prawie znalazł nowego właściciela. Ale z racji oznaczenia został odnaleziony a kolega raczej naszym kolegą już nie będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum