Jest tam parę ciekawych dokumentów, filmów i innych rzeczy związanych z nurkowaniem. Może komuś się przyda. Jeżeli post jest nie w tym miejscu gdzie powinien - proszę o przeniesienie.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-01-2011, 15:05
piotrek_n napisał/a:
Dział Biblioteka moze byłby odpowiedniejszym miejscem
Dokładnie - Piotrek dziękuję za moderację .
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-01-2011, 15:22
maciek_nurr napisał/a:
Tylko, że tam nie da się dodać posta.
No tak...
Pani Bibliotekarka się nam zwolniła - Maciek jak tylko wrócę do PL wymyślę, jak to poprawić - pewnie otwarty dostęp i każdy może coś dołożyć, a wszyscy dbają o stronę merytoryczną - co myślisz?
Przepraszam za kłopot.
Pozdrawiam,
Wojtek
S. Lem
Myślę, że rozwiązanie jak najbardziej ok. Zanim napisałem na ogólnym próbowałem napisać posta właśnie w bibliotece, ale się nie udało. Mam jeszcze trochę fajnych linków, które muszę usystematyzować i mogę dodać do biblioteki forum.
Wysłany: 10-01-2011, 09:45
Hej.
Forumowa Biblioteka linków powinna już być otwarta - proszę sprawdzić i dać mi znać czy działa?
Fajnie byłoby, gdyby ożywić ten dział - jest tam masa ciekawych materiałów.
Maciek, Piotrek będę wdzięczny za wszelkie uwagi.
Pozdrawiam,
Wojtek
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum