Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-01-2009, 16:40
Cytat:
Dzięki fotka robiona we wrześniu do plastiku Smile oczywiście bez okularów
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-02-2009, 09:42
Super: jest nurkowo i całkiem normalnie
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: T2
Stopień instruktorski: IT Pomógł: 6 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 521 Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-02-2009, 19:00
Wojtek napisał/a:
Dzięki za aktualizację
Zgodnie z delikatną sugestią *) Wojtka pozwoliłem sobie na zmianę avatara.
El Bacio
*) P.S. Delikatną sugestią był wzrok mówiący - jak nie zmienisz na tę fotkę, to zobaczymy jak pójdzie Ci jutro wyszukiwanie miejsc nieszczelności twina...
Wysłany: 04-11-2009, 17:29
Hej.
Trochę odświeżę temat .
Zapraszam do załadowania do swoich profili zdjęć nie koniecznie nurkowych.
Takie "cywilne" spojrzenie na osobę z którą piszemy jest często dużo bardziej pomocne w nawiązaniu dialogu niż obraz przedstawiający nas w pełnej zbroi...
Ciekawostką może być zasłyszana opinia, że na naszym forum pisze najmniej anonimowych użytkowników .
Jeżeli ktoś ma z tym jakikolwiek problem - proszę o przesłanie zdjęcia i swojego nicka (co może okazać się kluczowe ) na wojtek@gue.com .
Pozdrawiam,
Wojtek
S. Lem
Wysłany: 15-11-2010, 19:32
Spoko 8).
Na BalticTech'u dowiedziałem się, że moje nowe zdjęcie jest nieteges, bo wyglądam na nim nienaturalnie i wogóle jakoś cwaniacko (opinia córki GralaMarina, którą podchwycił przechodzący Kuba i powiedział, że właśnie to samo powiedziała jego kobieta...)
No to zamknąłem się w sobie i zastanawiam się co by tu wkleić - może coś jak ciągnę kota z ogon? albo, że zbierając grzyby zostawiam jakiegoś kotleta biednym głodnym sarenkom .
...a może zrobię tak jak Konrad - ubiorę czarny czepek + te wszystkie rury i maski i po sprawie?
Tak czy inaczej zachęcam do ładowania swoich zdjęć!
Pozdrawiam,
Wojtek
PS.
Warto też pamiętać, że do Waszej dyspozycji jest forumowa Galeria (nie Album), gdzie każdy może tworzyć własne katalogi zdjęć, filmów i innych konspiracyjnych materiałów, a potem wykorzystywać je w dowolnym miejscu w sieci.
S. Lem
Stopień nurkowy: CCR, CAVE, TMX Diver
Ilość nurkowań rocznie: 150
Ubezpieczenie: PROSLV
Oznaczenie stage: DYNAR Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Lut 2011 Posty: 473 Skąd: Nadarzyn
Wysłany: 22-02-2011, 21:31
Niestety wszelkie proby zamieszczenia fotki spelzly na niczym , pomimo prob jej kompresacji ( chyba kompresacja prtfela mi lepiej wychodzi Bez wsparcia top menegment tej strony sie nie obedzie zreszta fotke wyslalem na adres W&D, moze lepsi odemnie cos poradza
Wysłany: 09-03-2011, 20:27
adriano210 napisał/a:
mój rżący pysk...
hm... - prawdę powiedziawszy temat ten miał służyć zdjęciom w profilu ale... wyznaczasz nowe trendy - może się przyjmie .
S. Lem
nie chce mi się zmieniać zdjęcia w profilu bo leniwy jestem, a zdjęcie z kajmanem zrobione komórką więc nie nadaje się , dużo ludzi coś wkleiło więc i ja coś dałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum