Wysłany: 04-03-2011, 12:38 REKORD ŚWIATA w nurkowaniu-przygotowania.
Ruszają przygotowania do ustanowienia rekordu świata w głębokim nurkowaniu.
Nurkiem który zmierzy się z tą głębokością jest Dariusz „Miodzio” Wilamowski.
Treningi będą odbywały się w Egipcie, Austrii, we Włoszech.
Na stronie można znaleźć informacje o przygotowaniach, dotychczasowych osiągnięciach, sponsorach i planach treningowych.
Witam .Słyszałem o p. Wilamowskim i czytałem,że nurkuje bez supportu .Hmm...Bardzo niebezpieczne ale myślę, że ten rekord juz będzie bił z supportem ?
Czy do potwierdzenia takich rekordów jest potrzebna jakaś komisja ?
Stopień nurkowy: P3, Extended Range N
Wysłany: 14-03-2011, 21:59
A... i komisja będzie na 335, stolik, dyplom, pieczątka, pamiątkowa fotka. Panie i Panowie to będzie bardzo ale to bardzo samotne nurkowanie oczywiście będzie od pewnej głębokości.
Stopień nurkowy: a
Ilość nurkowań rocznie: 1
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: PawelW Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 448 Skąd: Pniewy
Wysłany: 14-03-2011, 22:17
bigplik napisał/a:
tak tydzień później Pascal Barnabe wynajmie łódź i poprawi rekord
jak w przypadku rekordu Nuno Gomesa Smile
w dodatku na CCR ..., na OC każdy może
Paccal Barnabe The real world of silence... Megalodon eCCR ...
Dobra pojechaliscie po mnie
Chodziło mi o supportowanie do pewnej głębokości. No ale skoro trzeba komus dowalic ...Zamiast wytłumaczyc conieco ...Naprawdę
Wysłany: 15-03-2011, 14:18
Samemu projektowi życzę z całego serca powodzenia. Chociaż od dawna nie fascynują mnie nurkowania, które mają za cel cyfrę na głębokościomierzu, to jestem pełen podziwu dla odwagi i determinacji wykonujących je nurków i trzymam kciuki za tego typu projekty. Super że ludzie realizują swoje marzenia. Szacun.
Pozwól że zasugeruję, by poprawić treść strony, bo sam projekt jest bardzo poważny, zaś tekst wygląda jak by go ktoś na przerwie na kawę napisał. Mam na myśli literówki: nazwisko głównego bohatera konsekwentnie pisane z błędem, nazwa organizacji w której ma kwity instruktorskie także.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum