Stopień nurkowy: adv rec tmx
Wysłany: 06-04-2011, 18:03 Suchy skafander
Witam mam do sprzedania swój suchy skafander
SKAFANDER SUCHY CHALLENGER BMS
"...Wyjątkowo wygodny suchy skafander dla nurków profesjonalnych i sportowych.
Miękki 3,5mm soft neopren nie traci swojej właściwości izolacyjnej ze wzrostem głębokości. Podwójna manszeta szyjna z lateksu i neoprenu, oddzielny kaptur. Funkcjonalne i bardzo wygodne w obsłudze zawory SI TECH: obrotowy odciążony zawór wlotowy oraz automatyczny zawór wylotowy. Ramiona i klatka piersiowa z neopren Ultraspan..."
Skafander ma ok. 60 nurkowań.
Dokładam pierścienie Si-Tech wraz z rękawicami i torbę dry bag.
We wrześniu doklejone kieszenie Santi-enduro.
Istnieje możliwość przymiarki skafandra w Gdańsku po umówieniu się na pw zdjęcia i chętnie odpowiem na wszystkie pytania
Rozmiar 54.
Obw. klatki piersiowej 106-109
Obw. w pasie 94-98
Obw. w biodrach 102-104
Dł od kroku do podeszwy kalosza 90
Wzrost 177-185
Rozmiar buta 40 (dokładam buty oryginalne rozm.45)
cena ok 1500 zł do negocjacji:)
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-04-2011, 18:51
r_kluska napisał/a:
niestety nie udaje mi sie dołączyć zdjęć
Zamieść proszę zdjęcia w forumowej Galerii (albo innym zewnętrznym serwerze) i podlinkuj - załączniki nie działają na naszym forum.
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-04-2011, 07:38
r_kluska napisał/a:
Dziękuję za pomoc Wojtku:)
zdjęcia wrzuciłam tu:
hm...
Zaproponowałem użycie Galerii - wtedy masz sporo możliwości wykorzystania materiałów tam zamieszczonych tymczasem... załadowałaś zdjęcia do Albumu. Wiem, że brzmi niemal identycznie - decyzja oczywiście Twoja 8).
Udanego dnia,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum