Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 19-05-2011, 14:07 NetDiving.pl wszystko pod ręką
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 25-05-2011, 17:50
Ciekaw jestem co się stanie, jak tam się zaczną pojawiać tysiące rzeczy - czy dalej będzie takie czytelne. Albo jak sklepy internetowe zaczną tam hurtowo wstawiać kopię swojego asortymentu. Moim zdaniem powinna być podstrona dla osób prywatnych planujących coś sprzedać, żeby wstawiane przez nie przedmioty nie utonęły w morzu ofert komercyjnych.
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 25-05-2011, 17:57
hmm tego nie wiem liczę, że obsługa wie co ma robić aby strona była na chodzie
swoją drogą jak zamieściłem tam ogłoszenie, że szukam twina to mówcie co chcecie ale taniej jak tam mi zaproponowali to nie znalazłem
pozdr Andy
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
przede wszystkim dziękujemy za miłe słowa dotyczące czytelności serwisu.
Co do wątpliwości Yawox'a...
Cytat:
Ciekaw jestem co się stanie, jak tam się zaczną pojawiać tysiące rzeczy - czy dalej będzie takie czytelne.
Mam nadzieję, że jak najszybciej Twoje proroctwo się spełni co do tysięcy rzeczy....
Dołożymy wszelkich starań by serwis nadal był czytelny. Obiecujemy
Cytat:
Moim zdaniem powinna być podstrona dla osób prywatnych planujących coś sprzedać, żeby wstawiane przez nie przedmioty nie utonęły w morzu ofert komercyjnych.
To całkiem dobry pomysł. Już wpisaliśmy go na listę pomysłów do przemyślenia, tak więc dziękujemy za te słowa.
Mam nadzieję, że serwis przypadnie do gustu nurkom i uda nam się sprostać oczekiwaniom użytkowników wraz ze wzrostem ich liczby.
Andysky napisałeś
Cytat:
swoją drogą jak zamieściłem tam ogłoszenie, że szukam twina to mówcie co chcecie ale taniej jak tam mi zaproponowali to nie znalazłem
cieszę się.
Taką właśnie rolę ma spełniać nasz serwis dla nas, zwykłych nurków, którzy chcą kupić dobry sprzęt, tanio
Stopień nurkowy: P3, AdvEan IANTD
Wiek: 44 Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 9 Skąd: KRAB Kraków
Wysłany: 26-05-2011, 15:20
Zróbcie podział na sprzęt nowy, gdzie pewnie zaczną ogłaszać się sklepy (i dobrze, będzie łatwo porównywać oferty) oraz na używany, gdzie prywatne osoby będą mogły wystawić swoje graty jak na allegro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum