Dawid (PROJEKTFILM) zrobił film z II etapu (nurkowania w Dahabie) przygotowań do rekordowego nurkowania (335m) Film wczoraj przez chwilę wisiał na FN. Film z ciekawym materiałem filmowym i wypowiedziami D.Wilamowskiego na temat realizacji projektu. Niestety film na prośbę jednego ze sponsorów Projektu 335 został zdjęty z FN. Powody nie są znane. Autor film - Dawid jest na zdjęciach w Albanii.Mozę po jego powrocie ( po 15.06) będzie coś więcej wiadomo.
Projekt 335 ma swoją www z zakładką aktualności. Tam też nie ma słowa wyjaśnienia.
RK: Plan dekompresji nie będzie upubliczniony. Został stworzony przez Darka, poza nim cały run time, będą znać jedynie 2 osoby.
Dla czego.?
Maskarada. 8)
Maskarada? No nie wiem....
Co jest potrzebne do próby bicia rekordu przez niewyszkolonego nieprzygotowanego idioty ?
Samochód, kilku kumpli, dużo sprzętu, dużo pieniędzy, - to można załatwić
... ale Runtimu już nie bardzo.
Mark Eliat na ten przykład napisał po swoim rekordzie, że poświęcił na to mnóstwo czasu i pieniędzy i nie będzie teraz rozdawał swojej wiedzy za darmo.
RK: Plan dekompresji nie będzie upubliczniony. Został stworzony przez Darka, poza nim cały run time, będą znać jedynie 2 osoby.
Dla czego.?
Maskarada. 8)
Maskarada? No nie wiem....
Co jest potrzebne do próby bicia rekordu przez niewyszkolonego nieprzygotowanego idioty ?
Samochód, kilku kumpli, dużo sprzętu, dużo pieniędzy, - to można załatwić
... ale Runtimu już nie bardzo.
Mark Eliat na ten przykład napisał po swoim rekordzie, że poświęcił na to mnóstwo czasu i pieniędzy i nie będzie teraz rozdawał swojej wiedzy za darmo.
Totalnie z tym sie nie zgadzam Mark Eliath to bardzo mily i przastepny czlowiek, i przed nikim nie ma tajemnic.
Podczas pobytu w Marsa Alam nie dawno ... udzielal wiele swoich informacji polskim nurkom technicznym.
Co do najglebszego nurkowania .... Przed dobrym ROV nie ma tajemnic.
Dobrze ze dodałeś "udzielał wiele swoich informacji polskim nurkom technicznym" a nie samobójcą po OWD
Pozdrawiam
Marek
.Ps. Breivik też miał dostęp do informacji do których zwykli ludzie nie powinni mieć dostępu.
Nie byłoby tylu tragedii .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum