Wysłany: 14-06-2011, 11:38 Nurkowy prezent dla męża
Witam, mam pytanie odnosnie sprzetu do nurkowania...chcialabym dokupic cos do wyposazenia sprzetu do nurkowania dla mojego meza.Jednak okazalo sie, ze on juz wszystko zakupil...Pomyslalam wiec o jakims luksusowym zegarku dla fana nurkowania..mam nadzieje, ze to dobry pomysl..
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 14-06-2011, 13:10
Cytat:
Jednak okazalo sie, ze on juz wszystko zakupil...Pomyslalam wiec o jakims luksusowym zegarku dla fana nurkowania..mam nadzieje, ze to dobry pomysl..
Wybór sprzętu do nurkowania do olbrzymia frajda dla kupującego, dlatego rozwiązywanie tego problemu za męża, może tylko przysporzyć rozczarować.
Jeśli ma już reba, skuter itp. drobiazgi to zamiast tego zegarka ja bym proponował jakiś spólny wyjazd, Cenoty, Floryda, Tajlandia itp.
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Stopień nurkowy: tmx, cave, ccr, dpv
Stopień instruktorski: xr, dan
Ubezpieczenie: nfz ;)
Oznaczenie stage: WIECZNY Pomógł: 6 razy Wiek: 41 Dołączył: 09 Mar 2011 Posty: 654 Skąd: Szczecin
Wysłany: 15-06-2011, 16:55
bell23 napisał/a:
no to OMEGA Planet Ocean
równie prestiżowy i rozpoznawalny
zdecydowanie mniej podróbek w Polsce , a wersja większa 45 mm , jest bardzo efektowna ..
zgadzam sie z przedmowca, cena jeszcze "przystepna" a sprzet porzadny, 2:1:1:1:1 dla omegi
Myślę żę dla Twojego męża najważniejsza będzie Twoja akceptacja jego zainteresowań (bo wiadomo to nie sam prezent, a pamięć liczy się najbardziej), a nie to co kupisz, ryzykując (nie)trafieniem wyboru.
Proponuję wykupienie jakiejś wybranej (przeznaczonej) kwoty na sprzęt lub wyjazd i tp. ,a pozostawienie mężowi przynajmniej namiastki swojej inwencji w kwestii własnego wariactwa.
Pozdro M.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum