Forum Dive Trek Group

Zastanów się zanim coś napiszesz - ktoś może to przeczytać...

"  Strona główna "  FAQ "  Szukaj "  Użytkownicy "  Grupy "  Statystyki "  Rejestracja "  Zaloguj "  Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Miejscowka dla normoxica
Autor Wiadomość
gorcio Płeć:Mężczyzna

Stopień nurkowy: Adv TMX
PostWysłany: 19-07-2011, 06:26   Miejscowka dla normoxica Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czesc,

nudzi mi sie obijanie po naszym kamieniolomie, i szukam czegos atrakcyjnego w zakresie normoksycznego trymiksu ... moze ktos cos doradzi ?
Franken jest fajny, nasz kamieniolom jest fajny, no ale do pewnego czasu ... chetnie bym obejrzal cos nowego. Niestety, na Baltyk sie w tym roku i tak nie dam rady wybrac wiec moze ktos poleci jakas inna miejscowke ?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Bartek Cyperling Płeć:Mężczyzna

Stopień nurkowy: instr
PostWysłany: 19-07-2011, 06:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jesli masz ochote nurkowac z nami (Dorota i ja) daj znac. Zamierzamy ponurkowac troche w blizszej i dalszej okolicy.

PostWysłany: 19-07-2011, 16:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to daje znac. Poki co jestem nurkowo uziemiony do konca wrzesnia ze wzgledu na robote - stad juz pisalem do Doroty w sprawie safari zimowego. Ale wpadl mi jeszcze do glowy pomysl na Malte ... na wypadek, gdyby idea safari sie nie przyjela ...
Powrót do góry

Jarek Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 19-07-2011, 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej !!!
Gdyby jednak zebrała Cię ochota na Bałtyk to zapraszam. Co weekend jesteśmy w wodzie a głębokości i wraki dostosowujemy do chęci osób nurkujących oraz posiadanych uprawnień Wink

Może i Bartek z Dorotą nabiorą chęci i zawitają? Very Happy

www.balticquest.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

PostWysłany: 19-07-2011, 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jarek napisał/a:

Gdyby jednak zebrała Cię ochota na Bałtyk to zapraszam.

Dziekuje pieknie. Baltyk nie jest u mnie kwestia ochoty, a raczej mozliwosci. Po pierwsze - to kawalek jazdy jak dla mnie, po drugie - do jesieni jestem uziemiony ze wzgledu na prace i nie dam rady sie zanurzyc chocbym bardzo chcial. Ale ze wyje z rozpaczy, wiec szukam czegos, zeby sobie skompensowac okres beznurkowy.
Jesien nie jest moja szczegolnie ulubiona pora na Baltyk ... po prostu znam go dobrze i wiem, ze bywa bardzo trudny i malo przewidywalny ... a jak sie przekonalem, wiek swoje robi i podatnosc na chorobe morska mi wrocila Smile
Przy okazji - rowniez jestem z Gdanska, wiec jak bede w domu - nie zdziw sie jak sie odezwe szukajac partnera Smile
Powrót do góry

Odpowiedz do tematu