Wysłany: 22-08-2011, 18:31
Szkoda, bo już chciałam błysnąć na nurkowaniach wrześniowych, ale nic, czekam na następny termin, z nadzieją że również mi podpasuje. Wspólna kawa z czekoladą - jestem za )
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 22-08-2011, 18:45
A ja bym się pisał na 3 września... Miałem jechać na wraki 3-4 ale nie dam rady wyjechać na weekend bo będę miał za dużo roboty z piątku na poniedziałek, więc może chociaż taką drobnostkę bym tego trzeciego zrobił, zwłaszcza w W-wie pod nosem bo blisko...
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-08-2011, 19:28
Hej.
Alternatywny termin to 15 października - w tym roku nie mam niestety nic więcej wolnego .
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 22-08-2011, 19:44
Kurde, nie chcę psuć inicjatywy, ale jak się okaże, że będzie 15 października to też dam radę
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-08-2011, 19:48
No to może tak: atakujemy pierwszy termin.
Jeżeli okaże się, że będzie ktoś chętny na drugi, a na Bałtyku będzie dmuchać, to zrobimy jeszcze jedno spotkanie - pasuje?
S. Lem
Wysłany: 22-08-2011, 19:56
Wojtku, a mógłbyś tak napisać w kilku słowach, co się będzie działo i ile to potrwa? Bo sam nie wiem, na co się piszę, a może bym jeszcze kogoś spróbował namówić, ale też w zasadzie nie wiem, co będziemy robili i jak to komuś wytłumaczyć ?
Wysłany: 22-08-2011, 20:10
Yavox napisał/a:
Wojtku, a mógłbyś tak napisać w kilku słowach
Przypominajka z budowy i działania kompasu.
Wzory nawigacyjne kursowo i zastosowanie w praktyce
Pogadanki o tematyce ogólnonurkowej (niekoniecznie nawigacyjne)
Picie czekolady.
Yavox napisał/a:
może bym jeszcze kogoś spróbował namówić
Zdecydowanie odradzam - unikam namawiania kogokolwiek na jakiekolwiek zajęcia z nurkowania - albo ktoś jest mocno zdecydowany, albo lepiej niech nie przychodzi - piszę to z doświadczenia w prowadzeniu różnej maści warsztatów/kursów.
Zdecydowanie stosuję zasadę: powiedz mi dlaczego mam Cię uczyć?
Wolę pracować z 2 osobami, które dokładnie wiedzą czego chcą, niż z 30 osobową grupą, którą ktoś namówił/przekonał żeby przyjść, bo a nuż będzie się działo coś ciekawego.
Pisząc to nie mam na myśli niczego złego, ale wyłącznie efektywność działania .
Wojtek
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum