Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-08-2011, 11:58
Halszka napisał/a:
Nie wiem tylko co Wojtek powie na zmianę godziny
Dam radę .
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 28-08-2011, 12:08
Wojtku, ile to mniej więcej potrwa? Plan jest od 9 do ... ?
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-08-2011, 12:29
Yavox napisał/a:
Wojtku, ile to mniej więcej potrwa? Plan jest od 9 do ... ?
Nie mamy limitu czasu - oprócz kompasu chętnie porozmawiam na inne tematy.
Ostatnio całość zajęła nam kilka godzin, a skończyliśmy, bo zrobiło się ciemno i te komary...
Może wygodniej będzie Ci zabrać dzieciaki?
Przy okazji: jeżeli ktoś ma ochotę porozmawiać o własnej konfiguracji, treningu, itp. - to będzie ku temu okazja. Przedstawię też propozycję wspólnych nurkowań i udziału w naszych nurkowych projektach.
S. Lem
Wysłany: 31-08-2011, 22:03
Hej.
Lista rzeczy do zabrania:
-Kompas
-notatnik
-długopis
-duuuży ręcznik
-kubek na czekoladę
Jeżeli ktoś ma ochotę pogadać o czymś mniej nawigacyjnym, a może to przedstawić fizycznie - np. przynieść swój sprzęt - to nie widzę kłopotu.
Halszka, Padre - ile ostatecznie będzie osób?
Halszka możesz podać adres, który zrozumie mój GPS?
S. Lem
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 01-09-2011, 13:00
Walcze, zeby dotrzec. Na razie chyba wygrywam, mam nadzieje ze tendencja sie utrzyma )
Wysłany: 02-09-2011, 20:19
Nie wiem, czy wygrywam. Mam kupę roboty do poniedziałku rano, jeżeli dzisiaj przez wieczór i część nocy zdążę popchnąć różne tematy na tyle, że jutro na kilka godzin będę mógł do Was wyskoczyć bez ryzyka, że w poniedziałek ktoś czegoś nie dostanie na maila i urwie mi głowę, to będę. Nie będę komentował postępów z pola walki na bieżąco w ciągu nocy, więc myślę że przekonamy się jutro rano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum