Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 14-09-2006, 20:47
Gratulowalam osobiscie, ale "literkowo" tez moge super Luki
i juz jako DM moze wreszcie pokazesz ten znak "kiepska" widocznosc?
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Łukaszku, gratuluję szczęśliwego zakończenia zmagań z kursem. Fajnie mieć to już za sobą A takie jego zakończenie świadczy o tym, że po prostu jesteś dobry w tym co robisz. Zresztą podczas wspólnego "pomieszkiwania" widzieliśmy wszyscy jak spędzasz wieczory , tylko nauka, planowanie, wykłady .... Jestem pod wrażeniem i jeszcze raz gratuluję.
Stopień nurkowy: OWD
Wysłany: 18-09-2006, 00:06
Chansonette napisał/a:
Łukaszku, gratuluję szczęśliwego zakończenia zmagań z kursem. Fajnie mieć to już za sobą A takie jego zakończenie świadczy o tym, że po prostu jesteś dobry w tym co robisz. Zresztą podczas wspólnego "pomieszkiwania" widzieliśmy wszyscy jak spędzasz wieczory , tylko nauka, planowanie, wykłady .... Jestem pod wrażeniem i jeszcze raz gratuluję.
Dziękuje za gratulacje.
Racja większość egipskich wieczorów była poświęcona kursowi.
Mam nadzieje że was strasznie nie zanudziłem wykładami o wartości M i nurkowaniach dekompresyjnych. Musicie zrozumieć że były to jedne z pierwszych wykładów więc może nie były dopracowane do perfekcji. Następne będą lepsze
Ja wam równiż dziękuje za wspólne mieszkanie. Koniecznie musze jeszcze kiedyś zagrać z Pawłem w szachy. Macie w rodzinie prawdziwego mistrza szachownicy
magnes napisał/a:
Eee tam brzydki w Polsce odkad mi go pokazales robi kariere:)
Tak w Polsce z racji na widoczność ten znak może robić karierę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum