Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21-09-2011, 08:06
przemoo napisał/a:
Czyli rozumiem, że na Bałtyk rusza tylko grupa pokoparkowa?
Tak.
przemoo napisał/a:
W którym jeziorze ćwiczymy?
Tam, gdzie będzie coś widać - ostateczna decyzja w sobotę.
przemoo napisał/a:
czy przewidywane są jakieś ewentualne koszta
Wojtek Filip napisał/a:
Treningi naszych zespołów są oczywiście bezpłatne.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 21-09-2011, 09:44
Wojtku, to jest jakiś standard projektowy ta osiemdziesiątka czy po prostu oferta dla tych, co własnych butli nie mają? Pytam, bo właśnie jestem przed zakupem butli do singla dla siebie i sobie wymyśliłem, że żeby mieć dzień nurkowania bez infrastruktury w dowolnym momencie i miejscu, to i tak muszę kupić dwie. Więc plan jest taki, żeby kupić twina, który w całości poczeka aż będę miał suchego, a na razie będzie funkcjonował singlowo w stanie rozkręconym. Ale jakby sie miało okazać, że nie będzie mi wolno nurkować w stalowych Faberach tylko obowiązkowe są alu osiedziesiątki, to się oczywiście wstrzymam z zakupem
Stopień nurkowy: TMX, CAVE, WRECK, 3P
Stopień instruktorski: IANTD N.TMX OC/CCR
Oznaczenie stage: TYM
Wysłany: 21-09-2011, 11:17
Witajcie,
Po drobnych problemach technicznych udało mi się wreszcie zalogować na forum:)
Na wstępie bardzo chciałbym podziękować wszystkim, którzy tak licznie pojawili się na Koparkach i tak entuzjastycznie przyjęli nasz pomysł. Jak już Wojtek wspomniał z naszej strony super pozytywne wrażenia z ostatniego weekendu. Do ostatniej chwili nie wiedzieliśmy czego możemy się spodziewać, ale zarówno frekwencja jak i atmosfera przekroczyła nasze oczekiwania.
W tym miejscu z mojej strony chciałbym się dołączyć do zaproszenia na trening w 3M w najbliższy weekend.
A teraz krótka foto relacja z ostatniego weekendu )
Wojtek był dość gadatliwy
Koncepcja gazów standardowych wprowadzana w życie
Kto zanalizował to sobie opisał coby nie zapomnieć
No bez grilla to się nie da Dzięki dla Bartka Grill Mastera
Stopień nurkowy: jest
Ilość nurkowań rocznie: 150
Stopień instruktorski: jest
Ubezpieczenie: DAN/Pro Gold
Oznaczenie stage: RGM Pomógł: 1 raz Wiek: 53 Dołączył: 04 Lut 2009 Posty: 101 Skąd: Łódź
Wysłany: 21-09-2011, 13:56
Odpowiedź na zagadkę niejaki KWC, ale co wygrałem ?????
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-09-2011, 21:56
Na fejsie Filet, Tymek i Krzysiek załadowali sporo nowych zdjęć z ostatnich zajęć - można podglądać.
Chłopaki, załadujcie je proszę również do forumowej Galerii ku uciesze antyfejsowców.
Pozdrawiam,
Wojtek
PS.
...a jutro, koło południa dorszyk 8), a pojutrze o poranku startujemy .
Jeżeli ktoś będzie w okolicy, to jutro po południu jesteśmy co chwilę w innym składzie w Divespot.pl - zapraszam.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: Adv Ean + OWD Pomógł: 3 razy Wiek: 58 Dołączył: 24 Paź 2009 Posty: 195 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 25-09-2011, 16:10
Witam,
właśnie wróciłem w domowe pielesze po drugim dniu warsztatów BUR. Było naprawdę suuuuper, kto nie był, niech żałuje i nie waha się następnym razem. Zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne nurkowania uświadomiły mi braki w mojej wiedzy i technikach, ale także pokazały, nad czym pracować.
Wielkie podziękowania dla Wojtka i całej ekipy Divespotu. Oni włożyli w te dwa dni nie tylko swój czas, ale też swoje serce. Dzięki.
Pozdrawiam.
Tomek.
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 25-09-2011, 16:29
To dajcie trochę fotek więcej, bo na tej powyżej to wszyscy siedzą jak na tureckim żałobnym kazaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum