Stopień nurkowy: Cave Diver
Wiek: 35 Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 17 Skąd: NYC/London/Wroclaw
Wysłany: 05-10-2011, 19:49 TDI Trimix z Markiem Powellem
Witam,
Istnieje wizja zorganizowania kursu TDI Entry Level / Normoxic Trimix z Markiem Powellem w okolicach pierwszego tygodnia stycznia 2012, najprawdopodobniej na Malcie bądź w Egipcie.
Instruktora raczej nie trzeba przedstawiać...
Wizja jest aktualnie tylko wizją, gdyż potrzeba drugiej (zwariowanej) osoby, która nie ma niczego ciekawszego do roboty w środku zimy.
Ewentualnych chętnych proszę o kontakt .
Serdecznie,
M.
//edited: poprawiłem literówkę .
Ostatnio zmieniony przez milo dnia 05-10-2011, 19:56, w całości zmieniany 1 raz
Stopień nurkowy: Adv Cave DPV CCR
Ilość nurkowań rocznie: 80
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: bulek Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2011 Posty: 455 Skąd: West London
Dla Marka jest obojętne gdzie odbędzie się kurs - jeśli chodzi o mnie, zależy mi na tym, aby temperatury nie przeszkadzały w nauce (Malta i Egipt zdają się najcieplejszymi miejscami w okolicy w tym czasie. Malta jest tańsza od Egiptu).
Cena: kurs (patrz supra) + koszta instruktora / ilość uczestników.
Stopień nurkowy: instruktor TDI/SDI
Ilość nurkowań rocznie: 12345
Stopień instruktorski: CCR instruktor TDI
Ubezpieczenie: Hestia
Oznaczenie stage: D@ek Pomógł: 1 raz Wiek: 57 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 389 Skąd: PiotrkówTryb.
Wysłany: 08-10-2011, 19:10
nie jestem instruktorem tmx - więc nie mam w tym co piszę żadnego interesu. Uwierz mi są w Polsce bdb instruktorzy TMX, którym warto zapłacić za kurs. Ruscy mają taką manie wożenia się po świecie na wszelakie kursy u innych nacji.
Jak chcesz mogę podesłać kontakt.
Stopień nurkowy: Cave Diver
Wiek: 35 Dołączył: 01 Maj 2011 Posty: 17 Skąd: NYC/London/Wroclaw
Wysłany: 09-10-2011, 20:28
Darku... niezbyt jestem pewien jak powinienem odebrać Twój post, w szczególności sugestie jakiś "manii" czy porównań do "Ruskich".
Pozwolę sobie jedynie skwitować krótkim komentarzem: ani nie mieszkam, ani nie nurkuję w Polsce; miałem okazję szkolić się również u świetnych Polskich instruktorów, a to kogo znasz jakoś niezbyt mnie interesuje.
Stopień nurkowy: PADI OWD
Stopień instruktorski: :-)
Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2012 Posty: 7 Skąd: Leicester/Gryfino
Wysłany: 04-02-2012, 19:35
Cytat:
Instruktora raczej nie trzeba przedstawiać...
A może trzeba... Ja jestem nowicjuszem i gdybyś był uprzejmy napisać coś więcej o nim. Chciałbym zrobić u niego Intro to tech, ale nie znam światka instruktorów w UK.Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum