Stopień nurkowy: CACIB Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 294 Skąd: Białystok
Wysłany: 27-10-2011, 22:37
Zabiegany jestem ale odpiszę, ja również podziwiam i obserwuję rozwój Centrum Bannana Divers. Naprawdę podziwiam Jarka, jak to rozwija. I widzę coraz więcej samochodów u niego.
Zaraz się zacznie sezon zimowy, i zapewne baza Jarka będzie jedyną otwartą w tym ciężkim okresie.
Tak czy siak, ja jednak wolę pojechać do Roberta, bo ma taką fajną cechę charakteru której nie ma Jarek.
Ale patrząc całościowo, to tak, Jarek ma obecnie najlepszą bazę nad Hańczą.
Stopień nurkowy: Trimix Diver IANTD
Ilość nurkowań rocznie: 600
Stopień instruktorski: Normoxic Trimix Inst
Wysłany: 01-11-2011, 15:31
Hej,
U Roberta gazy zawsze trafione w punkt (mówię ze swojego doświadczenia). Dla mnie to dość istotne gdyż pływam na mieszankach standardowych.
Zgadzam się, że ocena bazy jest subiektywnym odczuciem. Natomiast dla mnie - klimat tworzą ludzie oraz sam urok Hańczy nad którą mam przyjemność szkolić i przebywać prawie pięć miesięcy w roku...Fantastyczna atmosfera jest na każdym parkingu...choć nie przy każdym człowieku;)
Pozdrawiam.
Stopień nurkowy: CCR, CAVE, TMX Diver
Ilość nurkowań rocznie: 150
Ubezpieczenie: PROSLV
Oznaczenie stage: DYNAR Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Lut 2011 Posty: 473 Skąd: Nadarzyn
Wysłany: 01-11-2011, 21:22
Adam Słucki napisał/a:
...Fantastyczna atmosfera jest na każdym parkingu...choć nie przy każdym człowieku;)
Pozdrawiam.
Witaj,
Zgadzam się z Toba , nawet nie w 100 a w 300 %, tylko... że Bacio dziekujac bazie podkreślił fakt, że istnieja bazy solidnie przygotowane do przyjęcia i obsłużenia nurków w pełnym zakresie. Fakt ten jest warty odnotowania i zapewne byloby fajnie aby byl nasladowany przez inne nowo powstajace bazy. 8) Sprawa jej czy innych, prowadzenia przez X osoby, jest tu trochę drugorzędna i chyba nawet nieistotna. Wielu nurków którzy przybywaja z całej Polski parę razy w roku nad Hancze ( o ile nie sa niezalezni, zbekapowany szpej,wlasna sprezarka itp) oczekuja tego rodzaju produktu. Klimat tworza ludzie ...ale to inny watek pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum