Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-11-2009, 09:50 Instruktorzy CMAS
Zapraszam instruktorów do przedstawiania siebie i możliwości treningowych jakie dają swoim studentom.
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: nTmx, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 90
Stopień instruktorski: CMAS M2, DAN
Wysłany: 04-11-2009, 10:18
Lista instruktorów KDP/CMAS posiadających uprawnienia na aktualny rok wraz z uprawnieniami do prowadzenia kursów specjalistycznych:
http://www.kdp.pttk.pl/?go=conten&menu_id=10
A teraz autoreklama: jestem instruktorem KDP/CMAS od 1999 roku. Obecnie specjalizuję się w kursach: P2 (czyli kurs zaawansowany/ratowniczy), nitroksowym, fotografii podwodnej i wrakowo-morskim. Najczęściej szkolę na Zakrzówku (kursy wrakowe: w Jastarni), w ramach 45-letniego Akademickiego Klubu Podwodnego "Krab" AGH, do którego zapraszam.
Stopień nurkowy: Trimix Diver IANTD
Ilość nurkowań rocznie: 600
Stopień instruktorski: Normoxic Trimix Inst
Wysłany: 01-11-2011, 14:36
M2 Instructor CMAS
Normoxic Trimix Instructor CMAS
Advanced EANx Instructor IANTD
Zapraszam na szkolenia i nurkowanie w najgłębszym polskim jeziorze...i nie tylko.
Pozdrawiam
Stopień nurkowy: M1
Stopień instruktorski: KDP/CMAS M1
Wysłany: 18-03-2016, 21:25
Witajcie,
jestem instruktorem M1 KDP/CMAS od 2015r. Prowadzę głównie kursu podstawowe i asystuję przy kursach zaawansowanych. Jestem założycielem Szkoły nurkowania Happy Dive .
Organizujemy podstawowe kursy nurkowania oraz szkolimy dzieci na stopnie Płetwonurka Młodzieżowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum