A tak na poważnie, była chyba podobna ilość uczestników co w zeszłym roku.Jedyny problem, pewnie nie do rozwiązania to pokrywajace sie w czasie prelekcje.Bardzo fajnie, że Wojt i Dima opowiedzieli o swoim zabiegu PFO.Myślę, że dało to dużo do myślenia czy warto to robić.Bardzo podobała mi się prelekcja Richarda Lundgrena, który opisywał swoje poszukiwania wraku Mars.Poświęcił na to 20 lat
Już się z Wojtem dogadałem, że mnie Litoralem pociągnie
jacekk1313 napisał/a:
A tak na poważnie, była chyba podobna ilość uczestników co w zeszłym roku.Jedyny problem, pewnie nie do rozwiązania to pokrywajace sie w czasie prelekcje.
Ludzi to chyba nawet mniej było - tak mi się zdawało po stopniu zapełnienia sali wykładowej.
Warsztaty są bardziej specjalistyczne od prelekcji więc gromadzą zdecydowanie mniej uczestników. A co wtedy z resztą ludzi? Mają w knajpie siedzieć? Właśnie dla nich są wtedy prelekcje - ciężko by to było zmienić.
jacekk1313 napisał/a:
Bardzo podobała mi się prelekcja Richarda Lundgrena, który opisywał swoje poszukiwania wraku Mars.Poświęcił na to 20 lat
Moim zdaniem Rysiek trochę przynudzał, za to Imbert (szczególnie prelekcja Comexowa) był super.
No i Stanton wymiatał - sporo ludzi już uciekło, niech żałują...
Wygląda na to, że konferencja osiągnęła dorosłość i się ustabilizowała - ilość słuchaczy podobna (albo i nawet mniejsza), wystawców też chyba ciut mniej. Organizacja jak w zeszłym roku, tylko prelegenci inni. No i nagrody wypas! W sumie chłopaki osiągnęli na tyle wysoki poziom, że trudno by było czymś jeszcze lepszym zaskoczyć. Może pool-party z hostessami?
Jeżeli Wojtek dołoży parę węzłów, to będąc blisko Frankena, jak sie puścisz to będziesz pierwszy na pozycji Organizacyjnie faktycznie nic do zarzucenia, nawet o dziwo Panie od tłumaczenia dawały lepiej radę niż w zeszłym roku.Gdybyś był do końca imprezy to moze załapał byś się na hostessę
Hej
Szydzą Ci co zazdroszczą ja się nie boję przyznać, że wcale, ale to wcale bym się nie pogniewał gdybym wylosował takie narty. Na naszej łódce nie byłoby problemu z ich wykorzystaniem.... Więc gdybyś miał ochotę na nartach wybrać się na Frankena, bądź gdzie indziej to zapraszam
Stopień nurkowy: STUDENT
Oznaczenie stage: $ Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2008 Posty: 191 Skąd: ZzZ FoTeLa :D
Wysłany: 24-11-2011, 15:20
Nie no teraz wiem jak bede nurał na bałtyku a zobacze nurka z rebem na nartach wodnych - to wiem że Konrad jedzie ponurkować. A tak wogóle to fajnie że wygrałeś nie liczy sie co ale liczy sie fakt
Stopień nurkowy: a
Ilość nurkowań rocznie: 1
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: PawelW Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 448 Skąd: Pniewy
Wysłany: 24-11-2011, 19:27
A może narty to znak , by zamienić nurkowanie na narciarstwo wodne , może będzie lepiej
Stopień nurkowy: Tmx, Cave and Wreck
Stopień instruktorski: IANTD IT, TMX, Cave
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 399 Skąd: Szczecin
Wysłany: 25-11-2011, 09:11
pawelw napisał/a:
A może narty to znak , by zamienić nurkowanie na narciarstwo wodne , może będzie lepiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum