Stopień nurkowy: Adv Cave DPV CCR
Ilość nurkowań rocznie: 80
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: bulek Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2011 Posty: 455 Skąd: West London
Wysłany: 15-12-2011, 23:45
iwiki napisał/a:
Z mojej strony temat jest zamknięty....nurkowanie ma nas łączyć, to ma być wspólna pasja i niech tak zostanie.
Ok, może za dużo napisałem, emocje są wciąż silne, poniosło mnie,... sorki. Dla jasności dodam, że niektóre fakty opisałem niepotrzebnie, co nie znaczy, że były wymyślone, tak jak pisze Marek. Pod każdym stwierdzeniem mogę się podpisać dwa razy. To tyle w tym temacie.
Stopień nurkowy: Xdiver
Stopień instruktorski: NAUI/ DAN/ EFR
Wysłany: 16-12-2011, 20:19
sluchajcie, a moze by te EMOCJE wykorzystac tworczo, pozytywnie i wspolnie pomyslec co zrobic, zeby podniesc poziom bezpieczenstwa Instruktora prowadzacego kurs jaskiniowy? oprocz klasycznej asysty oczywiscie... jakies pomysly?
_________________ "Na świecie nie ma nic bardziej giętkiego ani delikatnego niż woda;
a jednak nie ma też niczego, co przewyższa ją twardością i siłą" Z PASJĄ DO GŁĘBI... http://www.xdivers.bloog.pl/
Stopień nurkowy: Technical Cave Diver
Stopień instruktorski: SDI/IDF Instructor
Oznaczenie stage: STASZEK Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 1017 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 16-12-2011, 21:07
Syrenka_013 napisał/a:
sluchajcie, a moze by te EMOCJE wykorzystac tworczo, pozytywnie i wspolnie pomyslec co zrobic, zeby podniesc poziom bezpieczenstwa Instruktora prowadzacego kurs jaskiniowy? oprocz klasycznej asysty oczywiscie... jakies pomysly?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum