Stopień nurkowy: RD Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lis 2011 Posty: 53 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-01-2012, 20:44 czyszczenie szafy - płyty, balast i butla
Witam serdecznie
Mam do sprzedania:
- używana płyta stalowa w wersji standardowej - 75,-
- używana płyta stalowa w wersji combo - 75,-
- używane 2 balasty typu RedBull po 3kg - 60,-
- butla nurkowa 12l 200bar, niska, zawór pojedyńczy, ze stopą, ważna legalizacja (w starym sytemie do 2015 roku), wiosną zeszłego roku czyszczona w środku wraz z zaworem w Akademii Podwodnej, napełniana kilka razy w AP, pod koniec roku czyszczona na zewnątrz i malowana, aktualnie pusta - 350,-
Zdjecia i dodatkowe informacje dla zainteresowanych na maila.
Stopień nurkowy: RD Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Lis 2011 Posty: 53 Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-01-2012, 21:16
Witam.
Wystawiane przedmioty byly na trzech forach. Wszystko wstepnie zarezerwowane, czesc przez wiecej osob. Ja kierowalem sie godzina informacji dobierajac kolejnosc interesantow. Kazdy zainteresowany dostal wiadomosc. Nie bedzie mnie w czwartek i piatek, tak wiec jak pierwsi niezdecyduja sie do piatku wlacznie to towar przejdzie do kolejnych zainteresowanych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum