Stopień nurkowy: ext range itda Pomógł: 2 razy Wiek: 53 Dołączył: 06 Lut 2012 Posty: 144 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-02-2012, 01:00
crowley napisał/a:
przydałby się jeszcze rozmiar i twardość, bo z tego co pamiętam manta ma 3 twardości;]
Z góry przepraszam za ewentualne fo'pa ale nowe nie koniecznie oznacza najnowszy model:)
Wydaje mi się (proszę o ewentualną korektą), że twardość płetw ten producent zaczął oznaczać na nowszym modelu. Także Jarek czepiasz się (chyba że się mylę).
Abstrachując od dygresjii płetwy MOIM zdaniem całkiem przyzwoite, zwłaszcza w relacji ceno/jakościowej, oczywiście jak wszystko jest to pojęcie wzgłędne i nie zamierzam go bronić. nie są idealne jak wszystko zresztą.
ps. jest teoria że ideały nie istnieją i do niej się skłaniam, reszta to kwestia przyzwyczajeń i doświadczenia.
Stopień nurkowy: Technical Cave Diver
Stopień instruktorski: SDI/IDF Instructor
Oznaczenie stage: STASZEK Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 1017 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 09-02-2012, 17:59
PIT napisał/a:
Wydaje mi się (proszę o ewentualną korektą), że twardość płetw ten producent zaczął oznaczać na nowszym modelu. Także Jarek czepiasz się (chyba że się mylę).
nie czepiam się ja znam manty tylko takie z twardością innych nie znam, co nie znaczy, że nie istnieją
PIT napisał/a:
Abstrachując od dygresjii płetwy MOIM zdaniem całkiem przyzwoite, zwłaszcza w relacji ceno/jakościowej, oczywiście jak wszystko jest to pojęcie wzgłędne i nie zamierzam go bronić. nie są idealne jak wszystko zresztą.
zgodzę się w Tobą, choć niestety tylko patrząc jak wyglądają pod wodą i jak oceniają koledzy. niestety ja muszę mieć wiadra jak w scubapro xxl(obecnie zdaje się XXXL)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum