Stopień nurkowy: nTmx, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 90
Stopień instruktorski: CMAS M2, DAN
Wysłany: 08-02-2006, 13:35
Doroto i Wojtku - prosimy o propozycje terminu, bo nam raczej łatwiej będzie się dopasować. Dla konkretnego terminu zorientuję się w możliwości rezerwacji sali.
Doskonale zdajemy sobie sprawę w jak trudnej stwiamy Was sytuacji - niestety ciągle dogrywamy sprawy naszych badań lekarskich i wizyt w różnej maści urzędach - od nich w dużej mierze będzie zależny nasz "kalendarz spotkań".
Mamy nadzieję podać konkretne daty już niebawem - będzie się nimi można podzielić
W terminie 2-4.03 załatwiłem salkę w kinie offowym na Floriańskiej.
Salka jest bardzo kameralna.
Ponieważ to kino mojego przyjaciela nie ma problemu z terminem, w innym raczej też nie(ale...) i koszty zerowe. Możliwość skorzystania z multimediów.
Warto więc pomysleć o jakiś prezentacjach.
Przedstawiam ramówkę spotkania w Krakowie, planowanego w dniach 2-4 marca
Dorota i Wojtek napisał/a:
Naszym głównym celem jest przedstawienie GUE.
CO to jest GUE, czym się zajmuje, co to jest DIR.
GUE w Polsce, możliwości rozwoju, szkolenia - wymagania, konfiguracja sprzętowa.
Komunikacja światłem: dlaczego, jak jakie latarki...
Całość jest spotkaniem raczej informacyjnym, z wyjątkiem komunikacji, z czego możemy zrobić formę mikro warsztatów na powierzchni...
Grupę trzeba będzie podzielić na zespoły 2 lub 3 osobowe. W spotkaniu może wziąć udział max 12 osób jeżeli tworzą zespoły.
Dodatkow miła "niespodzianka" dla wszystkich uczestników
do podziękowań i ja się dołączam... Dorota, Wojtek i Jarek - bardzo się cieszę, że mogłem was poznać w realu
Straszny-Stefan stanął na wysokości zadania - gratulacje za organizacje
ps. Jarku, jakbyś mógł to udostępnij zdjęcia, które robiłeś
_________________ pozdrawiam tsharny
fall in with the clowns,
remember, nato is here to protect you
with nuclear bombs that come to visit
and decided to stay
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum