Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-05-2012, 19:58
Mosquito Suunto?
Stylowy , czarny, chyba nawet z wymienioną baterią (nie wiem czy mam do niego pasek - ma założone gumki).
Cena 700zł
Może być?
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Mares "GENIUS" z nadajnikiem.
stan bat 77% komp, a nadajnik powinien wytrzymać co najmniej jeszcze raz tyle, były razem wymieniane w 2009, nadajnik pasuje też do innych kopów.
Cenię na 700 zł.
Wysłany: 05-05-2012, 22:09
piotrkw, pamiętam jak lata temu z na kursie P1 patrzyłem jak zaczarowany na to cudeńko u mojego instruktora i marzyłem o takim - może czas by spełnić marzenie z młodzieńczych lat...
muszę tylko obczaić gdzie i za ile mógłbym wymienić baterię,
do tego czasu sprawa aktualna, więc piszcie śmiało,
Stopień nurkowy: kilka :)
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Lip 2011 Posty: 329 Skąd: Polska
Wysłany: 05-05-2012, 22:13 Re: Komputer kupię
borewicz07 napisał/a:
Niestety po 6 latach mój wysłużony mares m1 zdechł, dlatego szukam dla niego godnego następcy - rozważę każdą propozycję z przedziału 400 - 600 zł
pozdrawiam
ps. za porady w stylu: "kup se digitala i lataj na RD" z góry dziękuję
znajomy ma nowe (po czterech nurach) Suunto Viper na gumkach, faktura, gwarancja, pudełko, insrukcja i takie tam. Chce za niego chyba coś ok 800pln co prawda więcej o parę zeta niż załozyłeś ale jakbys sie zdecydował to dam Ci namiar
z tego co pamietam to do tygodnia. W serwisie wykonali jeszcze probne nurkowania i zkalibrowali.
dpiero znalazlem e-mail od nich :
Koszt wymiany baterii wraz z kalibracją i z nurkowaniami testowymi to 250zł
brutto.
Czas realizacji to 2-3 dni robocze. Może Pan oddać w centrum nurkowym lub
przesłać do nas bezpośrednio.
w domu
(Pomimo, że podany serwis firmowy jest bardzo fajny i solidny)
widzialem te filmiki i wiele rzeczy robie sam - ale biorac pod uwage wszystkie za i przeciw zdecydowalem sie na wyslanie do serwisu. przynajmniej mam teraz pewnosc ze wszystko hula jak powinno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum