Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-05-2012, 14:26
Bomba - pozytywnie i z humorem
Na fejsie kliknąłbym kilka razu "lubię to" ale co tam... Sławek, fajny film.
Pozdrów Anię z dużymi... bicepsami
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 428 Skąd: Żelechów, Żabia Wola
Wysłany: 18-05-2012, 14:54
Cytat:
Ale jestem dziwnie spokojny, że masz "na taśmie" prawdziwe skuchy, a nie tylko "poprawne politycznie"...
Z tego wyjazdu naprawdę nie mam niczego "lepszego". Chyba że coś innego masz na myśli?
Z poprzedniego mogłem mieć scenkę z Anią i "run away" Cudą w Grande, ale jednak zamiast filmować postanowiłem jej pomóc - co chyba oznacza że nie mam natury współczesnego dziennikarza. A było na co popatrzeć i tak naprawdę to Anie uratował wtedy Kicik.
Wojtek Filip napisał/a:
Na fejsie kliknąłbym kilka razu "lubię to" ale co tam...
już możesz
Generalnie ciesze się że wam się podoba i chyba zrobię takich więcej.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-05-2012, 15:00
Paco napisał/a:
już możesz
Generalnie ciesze się że wam się podoba i chyba zrobię takich więcej.
No to uczyniłem klikniecie .
Swoją drogą przypomniałeś mi temat "Tacy byliśmy jeszcze wczoraj" nijak ma się do Twoich ruchomych obrazów, ale pocieszam się, że przynajmniej próbuję...
Dawaj coś naprawdę grubego - data nie ma znaczenia.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: a
Ilość nurkowań rocznie: 1
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: PawelW Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 448 Skąd: Pniewy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum