Stopień nurkowy: GUE PSAI TMX Cave
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 11 razy Wiek: 53 Dołączył: 25 Wrz 2007 Posty: 2601 Skąd: Śląsk
Wysłany: 24-06-2012, 12:15 Liquivision X1
Cześć,
Zdecydowałem się na zakup koputerka Liquivision X1 czy może mi ktoś polecić szybkiego,wiarygodnego, no i oczywiście taniego sprzedawcę ? ( może być zagraniczny) A może po prostu kupić przez stronę www Liquivision ?
_________________ Instruktor NAUI # 49419 http://www.naui.org
"God is at the bottom of the sea and I dive to find him" Enzo Maiorca
Stopień nurkowy: CCR Tmx Diver
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: CCR Tmx Instructor
Oznaczenie stage: PKACP Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 01 Mar 2011 Posty: 65 Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-06-2012, 10:13 Re: Liquivision X1
Adam Frajtak napisał/a:
Cześć,
Zdecydowałem się na zakup koputerka Liquivision X1 czy może mi ktoś polecić szybkiego,wiarygodnego, no i oczywiście taniego sprzedawcę ? ( może być zagraniczny) A może po prostu kupić przez stronę www Liquivision ?
Witam,
Zapraszamy do naszego sklepu. Jestesmy oficjalnym oraz wylacznym dystrybutorem marki Liquivision w Polsce. Dzieki temu oferujemy cala game produktor Liquivision, szybki i sprawny serwis oraz bezplatne upgrade'y oprogramowania.
Oferujemy rowńiez mozliwosc wypozyczenia komputerow do testu przed zakupem.
Stopień nurkowy: GUE PSAI TMX Cave
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 11 razy Wiek: 53 Dołączył: 25 Wrz 2007 Posty: 2601 Skąd: Śląsk
Wysłany: 25-06-2012, 17:06 Re: Liquivision X1
pkacprzak napisał/a:
Jestesmy oficjalnym oraz wylacznym dystrybutorem marki Liquivision w Polsce.
Przemyslaw Kacprzak
No tak dlatego cena 5 450,00 zł Dlatego ja raczej nie szukam wyłącznego tylko działającego w absolutnie rynkowym i konkurencyjnym otoczeniu handlowym. Ale dzięki za info
_________________ Instruktor NAUI # 49419 http://www.naui.org
"God is at the bottom of the sea and I dive to find him" Enzo Maiorca
Stopień nurkowy: CCR Tmx Diver
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: CCR Tmx Instructor
Oznaczenie stage: PKACP Pomógł: 1 raz Wiek: 43 Dołączył: 01 Mar 2011 Posty: 65 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26-06-2012, 06:33 Re: Liquivision X1
Adam Frajtak napisał/a:
pkacprzak napisał/a:
Jestesmy oficjalnym oraz wylacznym dystrybutorem marki Liquivision w Polsce.
Przemyslaw Kacprzak
No tak dlatego cena 5 450,00 zł Dlatego ja raczej nie szukam wyłącznego tylko działającego w absolutnie rynkowym i konkurencyjnym otoczeniu handlowym. Ale dzięki za info
Zadziwiajace. Cena X1 w polsce jest mocno zanizona aby umozliwic zakup jak najwiekszej ilosci klientom. Komputer ten kosztuje 1399 USD. Po doliczeniu VAT'u oraz cla powinien kosztowac ponad 6000 pln. Dlaczego wiec uwazasz, ze 5450 to za duzo ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum