Zwyczajowo w Sylwestra witamy Nowy Rok pod wodą - robimy to zazwyczaj w możliwie jak najspokojniejszej atmosferze - wbrew przyjętym zwyczajom nie udzielamy się imprezowo .
Co jednak nie przeszkadza aby się spotkać - proponuję się zdzwonić jak będziemy w okolicy.
Generalnie nie mamy żadnych planów - w Sylwestra kończymy kurs i będziemy pewnie nieco padnieci - jeżeli okaże się, że będziemy się szwędać gdzieś po okolicy - damy znać .
Ostatnio podwodny Sylwester w Polsce robiliśmy jakieś 8 lat temu na dnie Bałtyku .
Temat można potraktować jako otwarty
Bogen!
No to może gdzieś wpół drogi?
Jakieś ognisko i nurowanie północne...?
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 01-12-2006, 00:25
haloooo haloooo
ja tez jeszcze nie mam planow!
moge ewentualnie do ogniska i nura sie przyłaczyc?
iii jak by Bogen chcial to teeeen noooooo moglibysmy razem nurknąć, hm?
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
ogen!
No to może gdzieś wpół drogi?
Jakieś ognisko i nurowanie północne...?
Interesująca propozycja. Jeśli tylko udałoby mi sie " utrzymać" wolne w sylwestra w moim zakładzie pracy jestem ZA.
Przydałoby sie rozpoznanie lokalnych nurków, „ co, gdzie i jak"..
Cytat:
taaa Bogen możeby i chciał... ale co na to jego laski Wink ...
Eee jestem przekonany, ze rozgrzane klimatem sylwestrowej nocy nawet sie nie połapią, ze mnie nie ma.
Cytat:
ii jak by Bogen chcial to teeeen noooooo moglibysmy razem nurknąć, hm? Rolling Eyes
Ja niestety nie wiem co robimy (tzn. moja rodzina 31-ego XII).
Moja lepsza połowa wyraziła chęć pójścia na jakąś imprezkę sylwestrową.
Wyskoczyłem trochę z tematem jak filip z konopii
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum