Co do WOŚP podyskutujemy przy piwku i wyłożę Ci swoje liberalne poglądy na państwo-minimum i obowiązkowo płatną państwową służbę zdrowia
Może się kiedyś spotkamy przy piwku. Chętnie pogadam, siedzę w "tym" od dość dawna, więc każde poglądy na ten temat mnie ciekawią.
P.S.
Czy wiesz, że twoje dziecko jako noworodek było przebadane na okoliczność wad słuchu? (od 2004r 98% noworodków było przebadanych) Jak byś chciał za to podziękować, to mogę podpowiedzieć komu.
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 05-09-2012, 17:28
Jeszcze tak około-licytacyjnie-charytatywnie: w czasie, gdy licytowaliśmy szpej Wojtka na zbożny cel (a niektórzy wpłacali i bez licytacji ) pewna firma była łaskawa wysłać mi kolejny spam emailem pomimo mojego sprzeciwu.
Jako, że nie lubię jak się ma mnie w d* i chciałem poćwiczyć pradawną sztukę walki ze spamem, to zaproponowałem im wpłatę tysiąca złotych na konto fundacji, na imię Kacpra właśnie.
Dziś dostałem potwierdzenie wpłaty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum