Stopień nurkowy: Cave Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 71 Skąd: warszawa
Wysłany: 02-07-2012, 20:43
Super fajnie, że udało się uzbierać tyle pieniędzy. Szkoda tylko że ocieplacz może być trochę za mały w brzuchu , ale i tak spróbuję się w niego wbić jak go dostane.
Pozdrawiam Jacek.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-07-2012, 20:49
Jacek Marek napisał/a:
i tak spróbuję się w niego wbić jak go dostane.
Noooo.... foto konieczne jest w tym wypadku .
Środki powinny być jutro na koncie Fundacji.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-07-2012, 21:22
NeCioR napisał/a:
Ja się nie znam za bardzo ... ale sądzę iż chodzi Ci o tego rodzaju salon ?
Link do salonu
Tak to te klimaty, ale nie wiem czy Kacperek ma już stosowne prawo jazdy na taki pojazd?
Daniel Michalak napisał/a:
Poza tym mieszkamy w bloku i na parkingu jest już problem z parkowaniem
Daniel, to napisz może, albo daj jakiegoś linka do czegoś, co sprawiłoby małemu radochę? Inaczej będziemy zgadywać, a przecież nikt z nas go nie zna...
Może lubi Barbie ?
Pozdrawiam,
Wojtek
S. Lem
Wysłany: 04-07-2012, 20:17
Cytat:
jesli faktycznie nie pasuje idealnie , prosba o wyslanie do naszego serwisu , zrobimy tak aby bylo OK -))
No i proszę, sprawa załatwiona - Jacek tym sposobem będziesz miał ocieplacz na miarę .
Pozdrawiam,
Wojtek
S. Lem
Stopień nurkowy: celujący Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 108 Skąd: Gorzów Wielkopolski
Wysłany: 04-07-2012, 21:31
Wojtek Filip napisał/a:
NeCioR napisał/a:
Ja się nie znam za bardzo ... ale sądzę iż chodzi Ci o tego rodzaju salon ?
Link do salonu
Tak to te klimaty, ale nie wiem czy Kacperek ma już stosowne prawo jazdy na taki pojazd?
Poza tym mieszkamy w bloku i na parkingu jest już problem z parkowaniem
Daniel, to napisz może, albo daj jakiegoś linka do czegoś, co sprawiłoby małemu radochę? Inaczej będziemy zgadywać, a przecież nikt z nas go nie zna...
Może lubi Barbie ?
Barbie jest dla dziewczyn (tak mówi Kacper) . Jakiś samochód zdalnie sterowany będzie lepszy i jest dla chłopaków - np. jeden z bohaterów bajki „Auta 2” czy Monster Truck.
Wysłany: 04-07-2012, 21:42
Barbie jest dla dziewczyn (tak mówi Kacper)
Twardziel...
np. jeden z bohaterów bajki „Auta 2” czy Monster Truck.
- Daniel, nie pomogłeś mi
Chodzi o coś takiego:
Jest tu jakiś specjalista w tej dziedzinie?
Wskazanie adresu gdzie to kupić mile widziane...
Znalazłem takie: z zębami i... wyrzutnią rakiet w podwoziu Daniel może któryś z tych pojazdów jest szczególnie wskazany? Złomek wygląda trochę złomiasto...
Kacper pewnie ma jakiegoś faworyta?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 04-07-2012, 21:46
Wojtek Filip napisał/a:
Kupowaliśmy taki naszemu maluchowi. Ania twierdzi, że na Allegro.
Stopień nurkowy: celujący Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 108 Skąd: Gorzów Wielkopolski
Wysłany: 04-07-2012, 21:57
Wojtek Filip napisał/a:
Daniel, nie pomogłeś mi
Znalazłem takie: z zębami i... wyrzutnią rakiet w podwoziu Daniel może któryś z tych pojazdów jest szczególnie wskazany? Złomek wygląda trochę złomiasto...
Kacper pewnie ma jakiegoś faworyta?
Taki wóz, bez problemów zaparkuje w jego pokoju . Tamtym samochodem co wskazali koledzy w poście powyżej sam bym pojeździł - tylko gdzie bym parkował wieczorem
Wysłany: 04-07-2012, 22:04
Zdecydowanie bardziej wolę kupować jakieś automaty czy inne twiny - jest prosto, jasno wiadomo co kupuję.
Tutaj trza być znawcą...
Daniel, możesz zerknąć czy to taki koleś: klik
Panowie, dziękuję za pomoc - szacun za znajomość tematu 8)
S. Lem
Wysłany: 04-07-2012, 22:10
Wojtek Filip napisał/a:
Daniel, możesz zerknąć czy to taki koleś: klik
Dokładnie to on...
Jesteś nie w temacie - my całą rodziną w kinie na Autach 2 musieliśmy siedzieć do samego końca jak mina napisy, pomimo że wszyscy juz wyszli i zniercieplwiony pan z obsługi czekał az oddamy okulary do 3D.
Wysłany: 04-07-2012, 22:17
Dokładnie to on...
Kamień z serca...
Jesteś nie w temacie
- ostatnio byłem na Królewnie Śnieżce...
my całą rodziną w kinie na Autach 2 musieliśmy siedzieć do samego końca jak mina napisy
no... to mi wygląda na małego kinomaniaka
Sean McMission jutro wyjeżdża z misją do Kacperka
Pozdrawiam,
Wojtek
ufff...
w życiu nie przypuszczałem, że robiąc porządki w magazynku dowiem się kto to jest Złomek
S. Lem
Stopień nurkowy: Cave Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 71 Skąd: warszawa
Wysłany: 05-07-2012, 06:17
Santi napisał/a:
jako Santi z przyjemnoscia dokonamy nezbednych poprawek
Tak naprawdę to myślałem, że będzie sobie wisiał w szafie, ale w sumie fajnie go porównać, z ocieplaczem,który ma 1000 nurkowań mniej, jak nie będzie pasował to chętnie skorzystam.
Pozdrawiam Jacek Marek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum