Stopień nurkowy: kilka :)
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Lip 2011 Posty: 329 Skąd: Polska
Wysłany: 18-07-2012, 13:05 Re: kupię worek do twina 2x12
Ichacha napisał/a:
Witam
Poszukuję używanego, niedrogiego worka pod twina 2x12. Proszę o kontakt mailowy isiarenk@wp.pl
Pozdrawiam
Maria Renk
Halcyon Explorer Wing 40LBS może być ?
był może ze 30 razy w wodzie.
800 pln - dobra cena czy nie bardzo ? (dla mnie nie bardzo, biorąc pod uwagę ile zapłaciłem )
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-07-2012, 18:17
Robert,
jako, że nie specjalnie się przejmujesz moimi prywatnymi wiadomościami, to pozwolę sobie napisać do Ciebie tutaj.
Napisz proszę, kiedy możemy się spodziewać z Twojej strony jakiegoś ciekawego, merytorycznego posta?
Jeżeli chcesz reklamować swój sklep, składać oferty konkretnym osobom - użyj do tego celu PW.
Dział komercyjny, gdzie możesz prowadzić wszelkiej maści akcje reklamowe, zamieszczać informacje o produktach, cenach zniżkach znajduje się na forum w innym miejscu - klik .
Aby zamieszczać posty reklamowe w tym dziale powinieneś zmienić nicka na prawdziwe imię i nazwisko.
Nie będę już tłumaczył Użytkownikom, Twoich działań na forum - nie mam z nimi nic wspólnego, nigdy ich ze mną nie uzgadniałeś.
Kolejna próba reklamy, takiej jak powyżej, będzie skutkowała zablokowaniem Twojego konta.
Wojtek Filip
(właściciel forum DTG)
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: Instruktor Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 85 Skąd: Wawa
Wysłany: 19-07-2012, 08:41
Witaj,
Przepraszam za moją nie uwagę. Usuń proszę mojego post w temacie - faktycznie powinienem wysłać informację na priv w tym wątku tak jak prosi autor pierwszego posta.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-07-2012, 20:25
Robert - dziękuję.
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum