Wysłany: 21-12-2006, 10:28 Boże Narodzenie
Szanowne Państwo Nurostwo!
Najserdeczniejsze nurkowe życzenia Wesołych, Zdrowych "niesaturowanych" Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich, których posty czytałem na tym forum, dla wszystkich, którzy czytali moje - ze szczególnym uwzględnieniem tych, którzy raczyli mi odpowiadać, wzbogacając mnie swoją wiedzą, wreszcie dla Naszych Wspaniałych Moderatorów ( ) i w końcu dla Ojców (Matek?) Założycieli tego forum - czyli dla DiW!
Niech Wam Święta i Nowy Rok przyniosą moc radości, piękne nurkowe prezenty, nowe, ambitne plany na przyszłość!
Mokrych Swiąt nie życzę bo i tak będą.....
Wesołych Świąt!
Janek
Wiek: 62 Dołączył: 11 Mar 2006 Posty: 33 Skąd: Aachen/Krapkowice
Wysłany: 21-12-2006, 20:48
Dzieki i wzajemnie a pod choinka troszeczke sprzeciku chyba niezaszkodzi? I pamietajcie o tych kaloriach przy swiatecznym stole ,zeby pozniej nie bylo "moja pianka sie przez zime skurczyla"
_________________ Pozdrawiam!!!!!
Habibi Georg Post
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 22-12-2006, 00:11
a ja zycze zdrowia i spelnienia marzen....to najwazniejsze....jesli to bedzie "działac" cala reszta to tylko kwestia czasu
całusy zupelnie niemroźne (dla mnie bomba )
Kasia
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Stopień nurkowy: IAND Adv.Rec.Tmx Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 437 Skąd: Złocieniec/Szczecin
Wysłany: 23-12-2006, 15:05
Ja także dołączam sie do życzeń
Życze wszystkim forumowiczom jak najwięcej zdrowia, aby mogli jak najdłużej cieszyć się pasją nurkowania, wiele szczęścia..żeby nigdy nie mieli problemów pod wodą oraz dużooo pieniążków aby mogli kupować sprzęt.
Wysłany: 23-12-2006, 17:27 Re: Boże Narodzenie
Witam
W imieniu własnym oraz redakcji Vortalu i Forum immerse.pl składam życzenia spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Oby były czymś więcej niż gonitwą za prezentami i godzinami nad garami w kuchni Spokoju i ciepła w rodzinnej atmosferze oraz na pewno prezentów tak fantastycznych jak to tylko możliwe!
Pozdrawiam
_________________ jakub(at)immerse.pl
www.immerse.pl
Forum, Vortal oraz Sklep nurkowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum