Stopień nurkowy: Ciągle się szkolę...
Ubezpieczenie: DAN
Wiek: 50 Dołączył: 29 Sie 2010 Posty: 61 Skąd: Jabłonna/Warszawa
Wysłany: 05-12-2010, 11:11
Mój jak się dzieciaki kąpią to siedzi na wannie i obserwuje. Wydaje mi sie że chyba ma już Rescue skoro za ratownika robi...
Czyli jednak kot nurkowy...
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-01-2011, 00:22
Wszystko wskazuje na to, że Robert i Alexandra powiększyli rodzinę ...
Szczegóły w fejsbukowym CAD.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-09-2012, 11:14
To, że kot to zwierz podwodny nie budzi w nikim wątpliwości.
Fenomen tych futrzaków (a czasem nawet całkiem "łysych") wciąż mnie zaskakuje.
Na Feacebook'u mamy nawet takie miejsce, gdzie kilkadziesiąt nurkujących osób ze zdeklarowanym uzależnieniem ładuje od czasu do czasu zdjęcia, filmy.
Jeżeli ktoś nie lubi fejsa, to na poprawienie humoru pewien dramatyczny film...
Stare chińskie powiedzenie mówi:
Strzeż się ludzi, którzy nie lubią kotów...
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
Wysłany: 20-09-2012, 13:50
martin napisał/a:
Humor jest to dla tych, co nie maja kota. Wszyscy inni postrzegaja to jako brutalna rzeczywistosc.
zbroiło zwierzątko ostatnio jakoś szczególnie ?
_________________ Nie bywam usatysfakcjonowana rozumieniem czegokolwiek, ponieważ wiem, że moja zdolność pojmowania może być jedynie nieskończenie małym ułamkiem tego, co chciałabym zrozumieć. (Ada Lovelace; 1815-1852)
Stopień nurkowy: Deco proc & CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: MSDT PADI
Ubezpieczenie: NFZ
Oznaczenie stage: Pawel B Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Cze 2012 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-09-2012, 14:56
Dodam, że pierwsze dwa zwierzaki ze zdjęcia nie mają się ku sobie, tylko to nieźli kumple . Trzeci traktuje inne koty jak inny gatunek bo... myśli że jest człowiekiem. Na serio!! Najlepiej się czuje u Darii na kolanach (u mnie w zastępstwie, jak Kochaniej Pani) nie ma akurat w domu .
_________________ Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Stopień nurkowy: Tech.Cave
Ubezpieczenie: DAN/VDST Pomógł: 55 razy Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 3501 Skąd: NUE
Wysłany: 20-09-2012, 15:00
Monika napisał/a:
zbroiło zwierzątko ostatnio jakoś szczególnie?
Nic, czego bym od kota nie oczekiwal - po fakcie okazuje sie zawsze "przeciez moglem sam wpasc ze bestia dokladnie tak zrobi". No bo jak wiadomo, n.p. sznureczek z torebki herbaty, wystajacy z szklanki z wrzatkiem, to swietny obiekt do ciagniecia przez pol mieszkania.
Fatalne jest tylko, ze maja zdecydowanie wieksza fantazje niz ja i to razy trzy.
_________________ [quote:e1aa1c559f="KasiaK"]ja sie nie boje siebie
boje sie tych z ktorymi mialabym plywac[/quote]
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
Wysłany: 20-09-2012, 15:08
Daria Boruta napisał/a:
CzarnyKot
ta czarna pantera rządzi
_________________ Nie bywam usatysfakcjonowana rozumieniem czegokolwiek, ponieważ wiem, że moja zdolność pojmowania może być jedynie nieskończenie małym ułamkiem tego, co chciałabym zrozumieć. (Ada Lovelace; 1815-1852)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum