Stopień nurkowy: -
Wysłany: 23-10-2012, 00:11 Sciagnij nasz symulator,wygraj komputera firmy Liquivision!
Witajcie,
Wlasnie sie zapisalam do Forum Dive Trek dzieki informacji uzyskanej od Krzyska Starnamwskiego, ktory jest naszym sponsoryzowanym nurkiem. Jestem wspolwlascicielka firmy Liquivision, produkujacej komputery nurkowe, ktora sie miesci w Vancouver, w Kanadzie (jestem Kanadyjka Polskiego pochodzienia). Tyle o mnie.
Chcialam przy tej okazji Wam powiedziec o mozliwosci zapoznania sie z naszym sprzetem, bez zakupu ani nurkowania! Niedawno opublikowalismy symulatory naszych komputerow nurkowych, ktore dzialaja na pecetach i laptopach. Sciagniecie kazdego symulatora (Xen bottom timer, Xeo trimix computer, Kaon air and nitrox computer) daje Wam szanse wygrania wlasnie tego komputera. Nastepne losowanie 2 LISTOPADA 2012!
Stopień nurkowy: CMAS P2
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: ZUS Pomógł: 4 razy Wiek: 54 Dołączył: 04 Gru 2007 Posty: 176 Skąd: Gdynia
Wysłany: 23-10-2012, 15:31
... może nie na temat ale,
....Miło mi kiedy czytam tekst napisany przez Polkę na obczyźnie w tak doskonałej formie i treści zgodnie z regułami języka polskiego !
Szacunek !
Stopień nurkowy: CMAS P2, Nitrox, SS
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Silver Pomógł: 5 razy Wiek: 56 Dołączył: 05 Sie 2009 Posty: 409 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 23-10-2012, 19:25
Malgosia Malewska napisał/a:
daje Wam szanse wygrania wlasnie tego komputera.
Skorzystałem z szansy...
No i musicie popracować nad stabilnością tego software: zawiesił system po chwili używania, zawiesił też w czasie odinstalowywania. Antywirus Avast ostrzega, że to potencjalnie niebezpieczny program
Stopień nurkowy: -
Wysłany: 23-10-2012, 22:02
Witajcie
Dzieki za mile slowa o mojej polszczyznie - ostrzegam, ze nie doskonala, jako ze zadko uzywana (i nie mam znakow polskich na moim kompie).
Niestety nie mamy symulatorow kompatybilnych z Mac'iem.
Przekazalam uwage o stabilnosci symulatora naszemu inzynierowi od softwaru - zobaczymy czy cos sie da z tym zrobic. Wazne jest to, ze symulatory pozwalaja zapoznac sie z konceptem nawigacji komputera przez lekkie uderzenia na obudowie oraz ogolnej funkcjonalnosci menu, ale nie sa w pelni dopracowane.
Oraz nasze strona na Facebooku, gdzie sa najnowsze informacje o produktach, w szczegolonosci o nowym Lynx, ktory bedzie mial funkcje dotychczas nidgy nie slyszane w komputerach ogolnie dostepnych....
http://www.facebook.com/pages/Liquivision-Products/160476647325927
Stopień nurkowy: Narybek
Ilość nurkowań rocznie: 25
Wysłany: 24-10-2012, 01:36
grol napisał/a:
No i musicie popracować nad stabilnością tego software: zawiesił system po chwili używania, zawiesił też w czasie odinstalowywania. Antywirus Avast ostrzega, że to potencjalnie niebezpieczny program
Myślę,że nie muszą.Sprawdzałem aplikację na PC,wielokrotnie instalując i odinstalowując,jak również jej stabilność podczas pracy.
Avast (aktualne bazy wirusów) nie krzyczał.
_________________ Pozdrawiam
Piotrek Dmoch
------------------------------------------------------
Najpierw nurkowanie, potem praca,
a jeszcze później CoD4 - tryb zombie
Stopień nurkowy: GUE FUND
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Sie 2009 Posty: 199 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 24-10-2012, 07:50
U mnie też nie było problemów ze stabilnością ani z Avastem.
Natomiast zastanówcie się czy nie warto zrobić aplikacji na iPhone i Androida. W telefonach jest wbudowany akcelometr i bardzo ładnie można by zasymulować sterowanie komputerem poprzez pukanie w obudowę. Jest szansa, że bardzo fajnie oddałoby to ideę sterowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum