Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Stopień nurkowy: Deco proc & CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: MSDT PADI
Ubezpieczenie: NFZ
Oznaczenie stage: Pawel B Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Cze 2012 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-11-2012, 18:21
Adam, co Tobą kierowało, by wrzucić ten filmik i zmarnować około 2 minut (aktualnie mam słabe łącze, długo się wczytywało) mojego życia?
Pozdrawiam, Paweł
_________________ Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Stopień nurkowy: PSAI Adv.EAN
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: DAN Silver
Oznaczenie stage: TJK Pomógł: 2 razy Wiek: 51 Dołączył: 22 Sie 2012 Posty: 267 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 01-11-2012, 18:25
I mam dowód, że człowiek pochodzi od małpy !
Bo to małpia ciekawość kazała mi kliknąć na filmik, mimo przeczytania postu Pawła, i spowodowała zmarnowanie części mojego życia.
Czy to jakiś rytuał?
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 02-11-2012, 10:46
Masz na myśli to?
Paweł - zabrakło męskiej decyzji: po zapoznaniu się z tym, co technicznie i stylistycznie oferuje pierwsza Japonka,mogłeś się rozłączyć. Wtedy byłbyś w plecy tylko minutę zamiast dwóch
Zwracam się z prośbą do wszystkich ludzi dobrej woli o wytłumaczenie o co chodzi w tym filmie??? Co one robią???
Z wrażenia tak mnie zatkało, że o mało się nie udusiłem, bo zapomniałem oddychać...
_________________ "Ach! ach! Majorze, dzisiaj żyjem, jutro gnijem,
To tylko nasze, co dziś zjemy i wypijem!"
Wysłany: 02-11-2012, 21:16
Mnie to wygląda na trening bezdechu, ale mogę się mylić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum