Stopień nurkowy: Deco proc & CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: MSDT PADI
Ubezpieczenie: NFZ
Oznaczenie stage: Pawel B Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Cze 2012 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-11-2012, 11:08 Ważne - czy ktoś jest teraz, lub wybiera się do Dahab
Witam,
Z góry przepraszam za spamowanie tutaj, ale mam problem. Jakimś cudem zostawiliśmy suchara mojej żony w Dahab. Czy ktoś z Was może wybiera się tam i przywiezie skafander do Polski? Z góry dziękuję za pomoc, oczywiście pokrywam wszelkie koszty itp.
Pozdrawiam,
Paweł
PS. Przepraszam że w tym dziale, ale zależy mi na "czytalności".
Oznaczenie stage: Pawel B Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Cze 2012 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-11-2012, 13:08
Dzięki bardzo, będę pamiętał. Jest szansa, ze się to szybciej da załatwić, teraz chcę potwierdzić na 100% że suchar jest. Wstyd się przyznać, ale jego brak został zauważony w chwili pakowania się na kolejny wyjazd (sprzęt był pomyty i wysuszony jeszcze w Egipcie, więc po przyjeździe po prostu zawitał na swoje miejsce)...
_________________ Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Stopień nurkowy: CCR, CAVE, TMX Diver
Ilość nurkowań rocznie: 150
Ubezpieczenie: PROSLV
Oznaczenie stage: DYNAR Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Lut 2011 Posty: 473 Skąd: Nadarzyn
Wysłany: 17-11-2012, 17:21
Cześć Paweł, daj namiar gdzie ten suchar jest do podjęcia. Najlepiej zdzwońmy się, nic Ci nie obiecuję , przyjaciel ma bardzo dużo sprzętu ( duuuuży nadbagaż) ale może coś z tego wyjdzie. Przypomnę Tobie mój numer : 505501501
Wysłany: 17-11-2012, 22:11
Darek, jak nie wyjdzie jutrzejsza "akcja ratunkowa" to się odezwę. Dzięki za propozycję!
_________________ Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Wysłany: 21-11-2012, 13:59
Suchar już w bezpiecznych rękach, już niedługo wraca do PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum