Stopień nurkowy: Deco proc & CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: MSDT PADI
Ubezpieczenie: NFZ
Oznaczenie stage: Pawel B Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Cze 2012 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21-09-2012, 14:46
Dokładnie - to bardzo nurkowa kocia rodzina .
_________________ Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-09-2012, 19:26
Zapomniałem napisać.
Na forum mamy Piotrka Trębacza - lekarza weterynarii, który wraz ze swoją zoną Ewą i resztą zespołu prowadzi bardzo, bardzo fajną lecznicę specjalizującą się w leczeniu małych zwierzaków czyli kotów i psów.
Od pewnego czasu podczytuję materiały na stronie Przychodni Weterynaryjnej "Wesoły Pies" (czytam głównie o kotach, bo psy, wiadomo - też można mieć ).
Polecam nie tylko zaglądanie na stronę, ale także bezpośredni kontakt z Piotrem - sympatyczny, rzeczowy gość.
Stopień nurkowy: TMX/Cave
Ilość nurkowań rocznie: 30
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: MaCK
Wysłany: 03-11-2012, 20:04
AHAHHHAAAAA!!!
Po dzisiejszej korespondencji z Wojtkiem , niespodziewanie znalazłem temat gdzie mogę "zabłysnąć" , czyli taki w którym mam doświadczenie.
Uwaga: 10 kotów. DZIESIĘĆ.
Czy nurkowe? Oczywiście. Anakin czeka na obiecaną kicipiankę (ponieważ ma kolor seal, to wygląda w piance foczo).
Dla Rivy muszę wyszykować uprząż typu stage, żeby ją sobie wpinać na nurka. A Olimpia zawsze asystuje przy pracy nad uprzeżami lub olinowaniem stage'y. Na koniec musi dostać kawałek linki z zatopionymi końcami. Zresztą kiedyś dała konkretnego nura do akwarium
A Satele Shan (czyli Pestka) chciałaby być nurkiem jaskiniowym po tym jak przeczytała z moją żoną "Mrok". Ale na razie jest za mała i zajęta wygrywaniem wystaw (dzisiaj WIN w Łodzi w IV kategorii i jednocześnie tytuł Junior Winnera).
pozdrowioni
macmacki
_________________ - A nie ma Pan własnego zdania?
- Mam. Ale się z nim nie zgadzam.
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum