Witam:
Mam do sprzedania trochę drobiazgów:
1. Skuter Dive Xtras Sierra z 2009. Brakuje nakrętki do nastawiania płatów śruby, ale nie ma to wpływu na urzytkowanie. Część mogę zamówić jeżeli ktoś będzie zainteresowany kupnem.
Bateria trzyma 50 minut.
Cena 7500PLN,
2. Ocieplacz Bare Super HiLoft rozmiar LT (Large Tall). Tylko pare razy w wodzie bo był jako zapas.
Cena 700PLN
3. Gatorsy Dirozkowe które eliminują powietrze w nogach suchego skafandra.
Cena 50PLN.
4. Złąćzki QC6 męskie i żeńskie. Cena hmmm nie mam pojęcia czekam na propozycje.
Mam jeszcze pare innych rzeczy np bulte stage 80cuf. oraz gotowy do nurkowania pSCR Tres Presidentes, ale wystawie je jak będę miał chwilke. Jak ktoś jest zainteresowany to poproszę o maila.
Zdjęcia mogę przesłać każdego z przedmiotów na maila.
Wszystko do obejrzenia i popływania w 3M.
Pozdrawiam
M.
_________________ Friendship is like pishing your pants, everyone can see it, but only you can feel the true warmth.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-12-2012, 19:59
Michał daj cenę na S080.
Kolor jakiś mają?
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-12-2012, 20:30
Dziękuję.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Możesz podać parę szczegółów?
Zapewne jeden z nowszych - cienkie miechy, głowica z uchwytem, szybkozłączki na pętli, czujnik w głowicy? Jaki switchblok? Jakie butle? Jaka cena?
Hej Tomek,
Tak na szybko:
kupiony w sierpniu 2011, cienkie miechy, uchwyt w głowicy, miejsce na czujnik ale bez czujnika, switchblock golem gear, butle 8.5 litra zawory LOLA. Komplet z workiem i automatami APEX na DS4. Cena 15k do lekkiej negocjacji.
_________________ Friendship is like pishing your pants, everyone can see it, but only you can feel the true warmth.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum