Hejka,
w związku z moim wyjazdem do Budisov na konferencje techniczną, nie bede dostepna do niedzieli wieczorem. Jesli bedziecie mieli jakiekolwiek pytania, zapraszam na PW, odpowiem po powrocie.
miłego dnia
Kasia
Jak to mowia co ma wisiec nie utonie - Juz myslalem ze nie zobaczym sie w Kikitach a tu okazuje sie ze stanie sie to w Budisovie 8)
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 17-02-2006, 11:35
scaner napisał/a:
KasiaK napisał/a:
Hejka,
w związku z moim wyjazdem do Budisov na konferencje techniczną, nie bede dostepna do niedzieli wieczorem. Jesli bedziecie mieli jakiekolwiek pytania, zapraszam na PW, odpowiem po powrocie.
miłego dnia
Kasia
Jak to mowia co ma wisiec nie utonie - Juz myslalem ze nie zobaczym sie w Kikitach a tu okazuje sie ze stanie sie to w Budisovie 8)
wiem widzialam Cie na mailu od Kleina
do zobaczenia
K.
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 19-02-2006, 20:28
wrócilismy tzn przynajmniej ekipa z która ja jechałam (scaner pewnie tez, bo ma skubany godzine do domu stamtąd )
jak było? suuuper
Tematem konferencji było nurkowanie wrakowe. Było duzo prezentacji dotyczących konkretnych wraków, m.in: Szent Istvan, Haven, Steuben, HMS Victoria. Jak tez prelekcje nt rebreatherów, ogrzewania w suchym skafandrze...
Szczegolnie podobały mi sie dwa wykłady na temat metod identyfikacji wraków (Sebastian Popek) i środowiska naturalnego na Bałtyku (Maciek Rułka)
Bardzo ciekawe były takze filmy, połaczone z opisem nurkowań: Gustava Riczler - nurkowanie na 200m na Blue Hole i Grzegorza Dominika ("Banan") o nurkowaniu na 212m na Ras Muhammad na rebreatherze.
No iiiii pieeeeeeeeekne filmy, w piatek wieczorem, Sławka Paćki z nurkowań w jaskiniach....ehhhh
Podsumowując....pierwszy raz byłam na tego typu "imprezie" i baaaaaardzo mi sie podobało mam nadzieje, ze nic nie przeskrobałam i nastepnym razem tez mnie zabiorą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum