Szczegolnie podobały mi sie dwa wykłady na temat metod identyfikacji wraków (Sebastian Popek) i środowiska naturalnego na Bałtyku (Maciek Rułka)
Fakt a najbardziej co mi sie spodobalo to pasja z jaka opowiadal Sebastian sluchajac go pomyslalem ze z takim zapalem to mozna znalezc wraki lodzi ktore jeszcze nie zatonely
A Banan no coz hmmmm... jeszcze raz pokazal ze to nie jest zwykly Banan tylko Banan chiquita
Stopień nurkowy: NTmx, Tech Wreck, Te
Stopień instruktorski: NTMX Inst IANTD, Gas
Oznaczenie stage: Alien
Wysłany: 20-02-2006, 09:58
Ekipa "Zielonych Zolwi" tez wrocila do domu
Dziekujemy wszystkim, ktorych tam spotkalismy za extra atmosfere
Gosi najbardziej podobala sie prezentacja ogrzewania do suchaczy oraz relacja w zyprawy na wrak "Haven:
Z kolei mi najbardziej podobala sie relacja Tomka Wroblewskiego z HMS Victoria, panow z Baltickwrecks oraz nowe czeskie oddycharki
Do kogo była skierowana ta konferencja? Bo nie była jakoś szeroko reklamowana. Czy to był celowy zamysł?
Najlepsze pozdrowienia.
Tomek
Konferencja jest co roku w czechach lub slowacji. Skierowana jest do szeroko rozumianych nurkow technicznych.
Sa one tematyczne (dwa lata temu rebreathery, w zeszlym jaskinie, w tym wraki).
Zawsze tez sa prezentacje na temat przewodni kogos z naszego kraju.
Dla nas tez(gosci z PL) jest przeznaczone corocznie okolo 20-30 miejsc i jakos sie tak sklada ze zawsze jest ich za malo
Pzdr
Lukasz Lechowicz
ktorego w tym roku do czech nie zanioslo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum