Jak w temacie mam na sprzedaż smar DuPoint Krytox GPL205 o wadze 227g (8oz). Jest to smar niezawierający silikonu i idealie się nadaje do instalacji tlenowych.
Opakowanie jest duże więc raczej dla osób robiących serwisy automatów bo dla normalnego użytkownika to starcza na 10 lat (no chyba że reba się ma).
Cena do uzgodnienia.
_________________ Friendship is like pishing your pants, everyone can see it, but only you can feel the true warmth.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-02-2013, 18:35
Michał Iwicki napisał/a:
Cena do uzgodnienia.
Cześć Michał.
To poproszę o jakieś uzgodnienie .
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-02-2013, 09:06
No to jedna moja.
Pytanie co chciałeś robić z 2 tonami tego smaru ?
S. Lem
Wysłany: 04-02-2013, 16:24
Źle zadane pytanie .
Powinieneś powiedzieć - już miałem napisać, że jadę z Wami na wraki do HR, ale pomyślałem, że zrobię Wam niespodziankę i po prostu dołączę gdzieś w drodze, a przy okazji zabiorę beczkę z tym smarowidłem .
3M nie za szybko - w najbliższym czasie: Węgry, Chorwacja, UK i Niemcy itd...
S. Lem
Stopień nurkowy: IAND Adv.Rec.Tmx Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 437 Skąd: Złocieniec/Szczecin
Wysłany: 05-02-2013, 09:44
Michał Iwicki, słyszałem, że masz zamiar odwiedzić Szczecin. Tak się składa, że w piątek rano ruszam do Wawy, jak byś wcześniej był w Szczecine, to mogę zabrać przesyłkę
Oczywiście jeżeli odbiorca także reflektuje.
Wysłany: 05-02-2013, 11:00
Dziękuję Błażeju.
Nieszczęśliwie odbiorca w piątek będzie już w drodze do Budapesztu .
S. Lem
Wysłany: 05-02-2013, 12:37
Michał Iwicki napisał/a:
Jak potrzebujesz to mogę Ci go wsłać.
Luz - mam ciągle zapas.
Pomyślimy jak wrócę (gdybym wiedział wcześniej, to można by przez Sebika).
Dziękuję.
S. Lem
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
Wysłany: 05-02-2013, 12:53
Nieśmiało przypomnę, że w czwartek lub piątek jedzie Krzysiek
_________________ Nie bywam usatysfakcjonowana rozumieniem czegokolwiek, ponieważ wiem, że moja zdolność pojmowania może być jedynie nieskończenie małym ułamkiem tego, co chciałabym zrozumieć. (Ada Lovelace; 1815-1852)
Wysłany: 05-02-2013, 13:55
Monika napisał/a:
Nieśmiało przypomnę, że w czwartek lub piątek jedzie Krzysiek
nooo...
Znowu o czymś zapomniałem ?
Rzeczywiście, to najprostsze rozwiązanie z dostawą smaru bezpośrednio na moje biurko .
Cezary, bardzo dziękuję za chęć pomocy.
S. Lem
Stopień nurkowy: ISSF Instr.+ GUE Fun
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: WJK Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 401 Skąd: Toruń, Warszawa
Wysłany: 05-02-2013, 18:27
Wojtek Filip napisał/a:
nooo...
Znowu o czymś zapomniałem ?
Rzeczywiście, to najprostsze rozwiązanie z dostawą smaru bezpośrednio na moje biurko .
Nieśmiało - jestem jutro w Santi więc to chyba 3M i wracam na powrocie do W-wy po której będe się kręcił cały czwartek ( środy nie proponuję bo to pewnie będzie mega późno )
Jeśli chcecie to nie ma problemu - w końcu nie zajmuje to dużo miejsca No a przy okazji - odbiorę swój manifold ? hiiii
Jak coś to jestem jutro na telefonie - Wojtas ma mój numer.
Pozdro
komo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum