Wysłany: 06-03-2013, 19:42 Skrzydło do pojedyńczej butli - komplet
Witam
Do sprzedania zakupione na początku sezonu 2011 skrzydło do singla. Sprzedaje cały zestaw. W skład kompletu wchodzą:
- Skrzydło apeks wtx3
- płyta aluminiowa dive rite (ma dodatkowe dwie szczeliny na taśmę dodane przeze mnie)
- adapter aluminiowy pluś śruby mocujące (motylki, ale ja uzywałem śrub z teflonem, są idealne bo nic sie nigdy nie poluzowało po wielu nurkowaniach mogę dorzucic do paczki)
- Wyściółka Xdeep (bardzo fajna, nie potrzebuje dodatkowego balastu, idealna jesli pływasz np na basenie bez pianki)
- uprząż anhinga BL z klamrą na lewym pasie naramiennym
- kieszenie balastowe zrobione z pasa balastowego (odciete dwie, nasunięte na pas brzuszny i zablokowane stoperami. Generalnie sprawdza sie bez zarzutu, wchodza do nich dwie nerki 3,5 kg).
Zestaw ma około 25 nurków za soba, worek jest na gwarancji, poszukam dowodu zakupu jeśli komuś odpowiada. Obliczyłem, że taki zestaw to około `1600-1650 zl. Za całośc chcę 1000 zł.
Pozdrawiam
P.s. Fotki dla zainteresowanych moge posłać w mailu dopiero jutro po powrocie do domu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum